Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perchezitii in Arges si Dolj, la zece persoane care au inselat mai multe firme

Adevărul Adevărul,
Perchezitii in Arges si Dolj, la zece persoane care au inselat mai multe firme

Politistii fac perchezitii sambata, in Arges si Dolj, la locuintele a 10 persoane care ar fi inselat mai multe firme, de la care au preluat marfa, folosind datele unor societati fictive, si nu au mai transportat-o la destinatari, bunurile ajungand in Romania, unde au fost vandute pe piata neagra. continuă pe Adevărul

Perchezitii la 10 persoane suspectate ca au inselat mai multe firme

Politistii fac perchezitii sambata, in Arges si Dolj, la locuintele a 10 persoane care ar fi inselat mai multe firme, de la care au preluat marfa, folosind datele unor societati fictive, si nu au mai transportat-o la destinatari, bunurile ajungand in.

Nexus 5X vs iPhone 6S: Care este mai rapid la citit amprente?

Nexus 5X si Nexus 6P sunt primele smartphone-uri Nexus cu cititor de amprente, motiv pentru care trebuia testate in comparatie cu noul iPhone 6S. Daca aveti o fascinatie pentru nivelul de securitate oferit de un cititor de amprenta, la ora actuala aveti foarte multe optiuni cand vine vorba de smartphone-uri pe care le puteti achizitiona. [] Nexus 5X vs iPhone 6S: Care este mai rapid la citit amprente? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )