Libnet.ro
UNICEF

20:15

Perchezitii in Bucuresti si inca 3 judete intr-un dosar privind fraudarea fondurilor europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii in Bucuresti si inca 3 judete intr-un dosar privind fraudarea fondurilor europene

Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Serviciul Teritorial Alba, efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni indreptate impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene si a unor infractiuni de coruptie, comise in perioada 2011-2014, transmite DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Descinderi in Bucuresti si trei judete, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene si fapte de coruptie

11 perchezitii au loc luni in Bucuresti si judetele Prahova, Cluj si Brasov, la sediile unor firme si la locuintele mai multor persoane suspectate de fraude cu fonduri europene si fapte de coruptie.

DNA: Perchezitii in Bucuresti si trei judete, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene

DNA a anuntat astazi ca desfasoara 11 perchezitii in Bucuresti si judetele Prahova, Cluj si Brasov, la sediile unor firme si la locuintele mai multor persoane suspectate de fraude cu fonduri europene si fapte de coruptie.

Perchezitii in Bucuresti si in trei judete, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Alba fac, luni, 11 perchezitii in Bucuresti si in judetele Prahova, Cluj si Brasov, la sediile unor firme si la locuintele mai multor persoane suspectate de fraude cu fonduri europene si fapte de coruptie.

Perchezitii in Arges, intr-un dosar de doua milioane de euro

Politistii efectueaza, luni, noua perchezitii in Arges, intr-un dosar de conflict de interese si abuz in serviciu, cu un prejudiciu de aproximativ doua milioane de euro, informeaza Mediafax.

Andrei Cionca si CITR, anchetati intr-un dosar DIICOT pentru spalare de bani

Andrei Cionca, patronul Casei de Insolventa Transilvania CITR), are calitate de suspect intr-un dosar in care este cercetat de DIICOT pentru constituire de grup infractional organizat si spalare de bani, transmite Gazeta de Cluj.

Noua perchezitii in Arges intr-un dosar privind un prejudiciu de doua milioane de euro

Politistii de investigare a criminalitatii economice din Arges fac, la aceasta ora, perchezitii la domiciliile unor persoane banuite de conflict de interese si abuz in serviciu. Printre cei vizati se afla si un director din CEZ.

Mihail Vlasov, urmarit penal intr-un dosar nou

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost pus sub urmarire penala de catre procurorii anticoruptie intr-un nou dosar pentru infractiunea de luare de mita, conform unui comunicat DNA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )