Libnet.ro
UNICEF

10:15

Perchezitii DNA in Alba intr-un dosar de coruptie. Sunt vizate infractiuni de frauda din fonduri europene

Adevărul Adevărul,
Perchezitii DNA in Alba intr-un dosar de coruptie. Sunt vizate infractiuni de frauda din fonduri europene

Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de Combatere a Coruptiei efectueaza marti, 25 noiembrie, 12 perchezitii in Alba. Sunt vizate fapte de coruptie prin infractiuni de frauda din fonduri europene. continuă pe Adevărul

UPDATE Perchezitii DNA in Alba intr-un dosar de coruptie. Sunt vizate infractiuni de frauda din fonduri europene

Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de Combatere a Coruptiei efectueaza marti, 25 noiembrie, 12 perchezitii in Alba. Sunt vizate fapte de coruptie prin infractiuni de frauda din fonduri europene.

Perchezitii DNA in Alba, pentru coruptie si infractiuni legate de interesele financiare ale UE

Doua institutii publice si sedii ale unor societati comerciale, precum si domiciliile unor persoane fizice sunt vizate, in aceasta dimineata, de perchezitii DNA, ce privesc infractiuni de coruptie, conexe ori asimilate acestora si infractiuni indreptate impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, comise in perioada 2011 - 2014.

Varul deputatului Mircea Rosca, arestat preventiv intr-un dosar de coruptie

Omul de afaceri Adrian Rotila, varul deputatului liberal Mircea Rosca, a fost arestat preventiv, dupa ce Curtea Suprema a admis contestatia procurorilor impotriva deciziei prin care s-a dispus cercetarea acestuia sub control judiciar. De altfel, si deputatul Mircea Rosca se afla in spatele gratiilor de la sfarsitul saptamanii trecute pentru coruptie.

O angajata a Prefecturii Buzau, implicata intr-un dosar privind retrocedari ilegale, s-a sinucis

O angajata a Prefecturii Buzau s-a sinucis dupa ce a fost audiata de DNA Ploiesti, intr-un dosar privind retrocedari ilegale. Este vorba despre sefa grupului de lucru al comisiei pentru reconstituirea.

Perchezitii DNA in Bucuresti si Buzau, la o asociatie de nevazatori si la o confederatie patronala, intr-un dosar de coruptie

Procurorii anticoruptie efectueaza, marti, noua perchezitii in Bucuresti si Buzau, la locuintele unor persoane suspectate de fapte de coruptie privind fonduri europene, precum si la sediul Asociatiei Nevazatorilor din Romania si al unei confederatii patronale.

Perchezitii DNA in Bucuresti si Buzau, inclusiv in doua institutii publice, intr-un dosar privind infractiuni impotriva intereselor Uniunii Europene

In aceasta dimineata, au loc perchezitii domiciliare in noua locatii situate in municipiile Bucuresti si Buzau, din care doua sunt in institutii publice, iar restul la domiciliile unor persoane fizice, dupa ce procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au inceput cercetarile intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni indreptate impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene.

UPDATE. Perchezitii DNA la Inspectoratul Judetean de Politie Bistrita, intr-un caz de coruptie

Perchezitiile DNA ii vizeaza pe comisarul sef Ovidiu Muresan, pe adjunctului sau, Ciprian Buta, si pe seful Politiei Rutiere Bistrita-Nasaud, comisarul sef Roberto Hasnas, conform unor surse din IPJ BIstrita, citate de Mediafax.

Perchezitii DNA in biroul sefului IPJ Bistrita-Nasaud. Comisarul-sef Ovidiu Muresan este vizat de fapte de coruptie

Procurori din cadrul DNA Cluj-Napoca efectueaza luni dimineata perchezitii la sediul IPJ Bistrita-Nasaud, in birourile unor persoane cu functii de conducere si la domiciliile acestora. Potrivit unor surse din cadrul politiei, printre cei vizati este si comandantul IPJ, comisarul-sef Ovidiu Muresan.

Perchezitii DNA la sediul unei asociatii de nevazatori

ACTUALIZARE 15:19 Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) fac perchezitii la Asociatia Nevazatorilor din Romania, fiind vorba de un proiect de milioane de lei destinat nevazatorilor, potrivit surselor din DNA.

Perchezitii DNA la sediul unei asociatii de nevazatori

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) fac perchezitii la Asociatia Nevazatorilor din Romania, fiind vorba de un proiect de milioane de lei destinat nevazatorilor, potrivit surselor din DNA .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )