Libnet.ro
UNICEF

23:15

Perchezitii la domiciliile unor persoane suspectate de infractiuni informatice

Antena3 Antena3,
Perchezitii la domiciliile unor persoane suspectate de infractiuni informatice

112 perchezitii au avut loc la domiciliile mai multor persoane din Bucuresti, Dolj si Timisoara, suspectate de infractiuni informatice. Membrii gruparii erau specializati in activitati de tip skimming, adica. continuă pe Antena3

Mai multe perchezitii au avut loc la persoane suspectate de trafic cu masini de lux furate din Italia

Zeci de politisti din Alba si Cluj desfasoara, luni dimineata, mai multe perchezitii la locuin?ele a patru persoane din judetul Cluj suspectate ca ar face trafic cu masini de lux furate din Italia, transmite.

Actiune internationala pentru destructurarea unei retele specializate in infractiuni informatice

Miercuri dimineata, sunt efectuate 112 perchezitii domiciliare, in Bucuresti si in judetele Dolj si Timis, la locuintele membrilor unui grup infractional organizat, specializat in activitati infractionale de tip skimming si accesarea, fara drept, a unor sisteme informatice.

UPDATE. Perchezitii la persoane suspectate de trafic cu masini de lux furate din Italia, la Cluj

Zeci de politisti din Alba si Cluj dau facut, luni dimineata, mai multe perchezitii la locuintele a patru persoane din judetul Cluj suspectate ca ar face trafic cu masini de lux furate din Italia. Totodata, politistii i-au identificat pe trei dintre membrii grupului infractional, pe care i-au prezentat procurorului de caz in vederea audierii si dispunerii masurilor legale .

Perchezitii la persoane suspectate de trafic cu masini de lux furate din Italia, la Cluj

Zeci de politisti din Alba si Cluj desfasoara, luni dimineata, mai multe perchezitii la locuintele a patru persoane din judetul Cluj suspectate ca ar face trafic cu masini de lux furate din Italia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )