Libnet.ro
UNICEF

23:15

Perchezitii intr-un dosar de delapidare in care este vizat si medicul Mihai Lucan

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Perchezitii intr-un dosar de delapidare in care este vizat si medicul Mihai Lucan

Procurorii DIICOT fac astazi dimineata 5 perchezitii la Cluj, una fiind la o clinica medicala privata, intr-o cauza vizand destructurarea unui grup infractional organizat specializat in savarsirea infractiunii de delapidare cu consecinte deosebit de grave, printre cei vizati fiind si medicul Mihai Lucan. continuă pe Ziarul Bursa

Care este cea mai puternica rugaciune? Nici macar preotii nu o pot egala

Care este cea mai puternica rugaciune? Cunoscutul preot Iustin Parvu sustine ca aceasta este cea facuta de mame pentru copiii lor. Femeile au crescut copiii in respect fata de Biserica,.

Autobuz plin cu 50 de persoane, in flacari. Care este starea calatorilor

Motorul unui autobuz in care se aflau 50 de oameni a luat foc, insa niciun pasager si nici soferul nu au fost raniti, a precizat luni Ramona Nistor, purtatorul de cuvant al ISU.

Vanzarea de produse traditionale in online: Care este partea cea mai dificila in a pune pe picioare o astfel de afacere

In urma cu jumatate de an, trei antreprenori lansau o platforma online cu produse traditionale romanesti - vase din ceramica de Horezu, obiecte sculptate din lemn, tesaturi artizanale, toate lucrate manual. Cu ce provocari vine o astfel de afacere si care sunt cele mai cautate produse.

Adevaruri de viata. Care este profilul unui consumator de droguri

Avocatul Pavel Abraham a vorbit in emisiunea Adevaruri de viata, despre profilul persoanei care consuma droguri. Asta pentru ca tot mai multi tineri incep sa consime astfel de substante.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2373 seconds )