Libnet.ro
UNICEF

13:15

Persoanele care sosesc din tari cu risc epidemiologic ridicat, obligate sa prezinte un test negativ COVID

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Persoanele care sosesc din tari cu risc epidemiologic ridicat, obligate sa prezinte un test negativ COVID

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a aprobat, joi, printr-o hotarare, obligatia ca, la intrarea in Romania, persoanele care sosesc din tarile zonele teritoriile cu risc epidemiologic ridicat sa prezinte certificatul unui test negativ RT-PCR pentru SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore inainte de data intrarii in tara. continuă pe Ziarul Bursa

Test negativ obligatoriu pentru intrarea in Romania din tarile cu risc epidemiologic ridicat

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a aprobat obligatia ca persoanele care sosesc d.

Ucraina a inclus Moldova in zona rosie a tarilor cu risc epidemiologic ridicat

Republica Moldova a fost introdusa de catre Ucraina pe lista statelor cu risc epidemiologic crescut. Persoanele care sosesc dintr-un stat aflat in categoria rosie si intentioneaza sa calatoreasca in Ucraina trebuie sa prezinte la punctul de trecere a frontierei rezultatul negativ al testarii COVID-19 prin metoda PCR), transmite IPN.

Lista statelor cu risc epidemiologic ridicat. Ce obligatii au calatorii cand intra in Romania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat joi, 4 februarie, lista statelor cu risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie masura carantinei persoanelor care sosesc in Romania din acestea. Totodata au fost impuse noi masuri privind intrarea in tara.

Carantina institutionalizata pentru toate persoanele care sosesc pe teritoriul Scotiei

Toti calatorii care ajung in Scotia vor fi nevoiti sa stea in carantina institutionalizata, timp de 14 zile, dupa cum a anuntat chiar premierul scoatian Nicola Sturgeon, mentionand faptul ca actualele m.

Uniunea Europeana inaspreste regulile pentru cei care vin din tari non-UE, inclusiv Marea Britanie

Uniunea Europeana si-a inasprit regulile pentru vizitatorii din afara blocului european. Cetatenilor le va fi permisa intrarea in statele UE doar daca vin din tarile cu foarte putine cazuri de coronavirus si care nu au cazuri de infectare cu noile tulpini de Covid-19.

De cand intra in vigoare obligatia prezentarii unui test pentru a intra in Romania dintr-o zona cu risc epidemiologic ridicat

Noile reglementari ale Comitetului National pentru Situatii de Urgenta intra in vigoare pe 12 februarie, iar pana atunci ramane in vigoare regula carantinei.

Marea Britanie introduce din 15 februarie carantina la hotel pentru calatorii sositi din 33 de tari

Marea Britanie va incepe, din 15 februarie, sa plaseze in carantina in hoteluri, pentru 10 zile, persoanele care sosesc din 33 de tari cu risc epidemiologic ridicat, anunta bbc. Marea Britanie va.

Ce categorii de persoane sunt exceptate de la prezentarea testului negativ pentru SARS-CoV-2 cand sosesc in Romania din zone cu risc epidemiologic (DOCUMENT)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat Hotararea nr. 7 din 4 februarie 2021, care completeaza hotararea anterioara si stipuleaza o serie de categorii de persoane exceptate de la prezentarea.

CNSU a actualizat lista zonelor considerate cu risc epidemiologic

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a actualizat, astazi, lista tarilorzonelorteritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania din acestea.

MAE: Din 10 februarie, persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa prezinte un test PCR negativ

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca toate persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa prezinte, din 10 februarie, ora 00. 00, rezultatul negativ al unui test de tip PCR sau antigen pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )