Libnet.ro
UNICEF

14:30

Uniunea Europeana inaspreste regulile pentru cei care vin din tari non-UE, inclusiv Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Uniunea Europeana inaspreste regulile pentru cei care vin din tari non-UE, inclusiv Marea Britanie

Uniunea Europeana si-a inasprit regulile pentru vizitatorii din afara blocului european. Cetatenilor le va fi permisa intrarea in statele UE doar daca vin din tarile cu foarte putine cazuri de coronavirus si care nu au cazuri de infectare cu noile tulpini de Covid-19. continuă pe Ziarul Bursa

Uniunea Europeana inaspreste regulile pentru vizitatorii non-UE Doar calatorii din 7 tari pot veni fara restrictii in spatiul comunitar

Uniunea Europeana a inasprit regulile pentru calatorii care vin din afara blocului comunitar, precizand ca vor fi primiti liber doar cei din tari cu foarte putine cazuri de coronavirus si aproape niciunul cu noile tulpini, mai transmisibile.

Uniunea Europeana inaspreste regulile pentru calatorii din afara spatiului comunitar de teama noilor tulpini COVID-19

Uniunea Europeana a impus noi masuri restrictive privind calatorii din afara spatiului comunitar. Astfel pe teritoriul UEvor fi primiti liber doar cei din tari cu foarte putine cazuri de coronavirus si ap.

ANAF a actualizat ghidul pentru cei care obtin venituri din arendarea bunurilor agricole din patrimoniul personal

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a actualizat ghidul pentru cei care obtin venituri din arendarea bunurilor agricole din patrimoniul personal. Conform Fiscului, aceasta categorie de contribuabili poate gasi informatii deosebit de utile privind obligatiile fiscale referitoare la declararea, impozitarea si plata contributiilor datorate pentru veniturile obtinute din arendarea bunurilor agricole aflate in patrimoniul personal.

Presedintele filipinez: AstraZeneca a fost tinuta ostatica de Uniunea Europeana

Presedintele filipinez Rodrigo Duterte a acuzat Uniunea Europeana ca retine vaccinuri impotriva Covid-19 in dauna tarilor mai sarace, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Un supravietuitor de la Matei Bals demasca neregulile din spital: Cei care spun ca nu erau probleme au mintit. A fost tot timpul frig

Incendiul petrecut vineri la Institutul Matei Bals a lasat urme adanci in sufletul fiecarui roman, smulgandu-i orice speranta cu privire la imbunatatirea sistemului medical. in urma tragediei au murit 8 oameni, iar multi altii zac prin alte spitale cu speranta ca vor supravietui. Pacientii dezvaluie momentele de groaza din timpul incendiului Imediat dupa incendiu, pacientii .

VLAD VOICULESCU: Urmatoarele locuri disponibile pentru vaccinare vor fi pentru varstnici, cei cu boli cronice, cei cu handicap, respectiv cei care ii ingrijesc

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a declarat sambata ca a propus premierului si are acceptul acestuia ca in perioada urmatoare, pentru toate locurile care se deschid in platforma de programare pentru vaccinare, eligibili sa fie doar varstnicii, cei cu boli cronice, cei cu handicap, respectiv cei care ii ingrijesc sau locuiesc cu acestia, potrivit News.

Ministrul Sanatatii anunta schimbarea strategiei de vaccinare: in februarie, toate locurile noi vor fi doar pentru varstnici, bolnavii cronici, persoanele cu handicap si cei care ii ingrijesc (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a anuntat sambata, intr-o conferinta de presa, ca va fi schimbata strategia de vaccinare anticoronavirus, astfel ca toate locurile noi pentru programare vor fi.

Persoane peste 65 de ani, reprogramate la vaccinare, desi CNCAV anuntase ca masura e valabila pentru cei sub aceasta varsta. Ma simt foarte afectat. Ma intreb cine va primi doza in locul meu

Mai multe persoane cu varste de peste 65 de ani, care s-au programat pentru a li se administra vaccinul anticoronavirus, au fost informate ca au fost reprogramate. Asta desi, vineri, Comitetul National de Coordonare.

NICUSOR DAN, LA DEZBATERILE DESPRE BUGET: imi doresc conditii bune pentru cei ce muncesc in teatre

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca prima etapa a constructiei bugetului pentru 2021 s-a incheiat, luni discutand pe acest subiect cu institutiile de cultura din subordinea PMB.

O persoana de peste 65 de ani sustine ca a fost reprogramata la vaccinare, desi CNCAV anuntase ca masura e valabila pentru cei sub aceasta varsta. Ma simt foarte afectat. Ma intreb cine va primi doza in locul meu

Andrei Iliescu, un barbat in varsta de peste 65 de ani, sustineca a fost programat pentru vaccinul anti-COVID-19 chiar sambata, la un centrul de vaccinare din Bucuresti. Numai ca vineri seara a aflat c.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )