Libnet.ro
UNICEF

11:15

Carantina institutionalizata pentru toate persoanele care sosesc pe teritoriul Scotiei

B1 B1,
Carantina institutionalizata pentru toate persoanele care sosesc pe teritoriul Scotiei

Toti calatorii care ajung in Scotia vor fi nevoiti sa stea in carantina institutionalizata, timp de 14 zile, dupa cum a anuntat chiar premierul scoatian Nicola Sturgeon, mentionand faptul ca actualele m. continuă pe B1

Scotia impune carantina institutionalizata pentru toate persoanele ce sosesc pe teritoriul sau

Toti calatorii ce vor sosi in Scotia vor trebui sa stea in carantina institutionalizata, a anuntat marti premierul scotian Nicola Sturgeon, care considera insuficiente actualele modalitati de combatere a propagarii epidemiei de coronavirus.

Israelul extinde vaccinarile antiCovid la toate persoanele peste 16 ani

Israelul va extinde vaccinarile anti-COVID-19 pentru a include toti cetatenii cu varsta de peste 16 ani, au declarat miercuri oficiali locali, in conditiile in care numarul infectarilor si al deceselor asociate coronavirusului a crescut din nou in tara, relateaza Reuters citata de Agerpres.

Valeriu Gheorghita, despre persoanele care au sarit randul la vaccinare: E un procent mai mic decat dozele irosite. Dintre a vaccina si a arunca niste doze, eu as alege sa vaccinez (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a vorbit despre cazurile de persoane care s-au vaccinat, desi nu se regaseau in aceasta etapa, si spune ca este vorba de.

PSD cere demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Alfred Simonis: Pentru modul sfidator in care s-a comportat si pentru felul in care trateaza aceasta situatie, fara niciun fel de regret si empatie (VIDEO)

Alfred Simonis, liderul deputatilor PSD, a declarat luni ca social-democratii cer demisia lui Vlad Voiculescu din functia de ministru al Sanatatii pentru modul sfidator in care s-a comportat politicianul.

Macron promite ca pana la sfarsitul verii va fi disponibil un vaccin anti-COVID-19 pentru toti francezii care il doresc

Presedintele Emmanuel Macron a promis marti ca pana la sfarsitul verii acestui an va fi disponibil pentru toti francezii care il doresc un vaccin impotriva COVID-19, transmite dpa.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )