Libnet.ro
UNICEF

06:30

Personalul BCR a scazut cu aproape 10% in primele noua luni ale anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Personalul BCR a scazut cu aproape 10% in primele noua luni ale anului

Personalul angajat in BCR a scazut in primele noua luni cu aproape 10%, concomitent cu o reducere a retelei teritoriale cu aproximativ 7%, iar strategia de dezvoltare a institutiei de credit presupune o ajustare in continuare a numarului de salariati, care va fi negociata cu sindicatele. continuă pe Ziarul Bursa

Personalul BCR a scazut cu aproape 10%

Personalul angajat in BCR a scazut in primele noua luni cu aproape 10%, concomitent cu o reducere a retelei teritoriale cu aproximativ 7%, iar strategia de dezvoltare a institutiei de credit presupune o ajustare in continuare a numarului de salariati, care va fi negociata cu sindicatele, potrivit unor surse de presa, transmite Realitatea. net.

Asiguratorii au obtinut venituri de aproape 6,2 miliarde lei si au platit despagubiri de circa 3,8 miliarde lei in primele noua luni din 2012 - date CSA

Primele brute subscrise de asiguratori in primele noua luni din acest an au totalizat aproape 6,2 miliarde de lei, nivel in crestere cu 1,43% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat miercuri Comisia de Supraveghere a Asigurarilor CSA) pe baza datelor raportate de societatile de asigurare. Volumul total de indemnizatii brute platite de asiguratori, in primele trei trimestre ale acestui an, s-a situat la aproape 3,8 miliarde lei, nivel in crestere cu 3,90% fata de intervalul similar din 2011 3,6 miliarde lei), mentioneaza autoritatea.

BenQ, cota de piata de 42% in primele noua luni ale anului

BenQ a incheiat primele noua luni ale acestui an cu o cota de piata de 42% pe segmentul proiectoarelor, conform datelor publicate de compania FutureSource Consulting, se arata intr-un comunicat de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )