Libnet.ro
UNICEF

19:00

Pesta porcina se apropie de judetul Constanta. Au inceput incinerarile la cel mai mare crescator de porci din Dobrogea

Adevărul Adevărul,
Pesta porcina se apropie de judetul Constanta. Au inceput incinerarile la cel mai mare crescator de porci din Dobrogea

Un nou focar de pesta porcina africana a fost descoperit de inspectorii DSVSA Tulcea in apropiere de judetul Constanta. Autoritatile sunt in alerta. continuă pe Adevărul

Pesta porcina face ravagii in judetul Tulcea. ANSVSA a decis sa sacrifice 45.000 de porci dintr-o ferma

Pentru sacrificarea porcilor au fost aduse patru incineratoare mobile din judetul Timis. in Tulcea au venit si doi experti din partea Comisiei Europene care evalueaza situatia si ofera consultanta de specialitate.

Judetul Tulcea, in CARANTINA. Au fost CONFIRMATE 100 de focare de pesta porcina africana

Judetul Tulcea este in carantina si a fost izolat dupa ce au fost confirmate peste 100 de focare de pesta porcina africana, toate masinile care intra si ies din judet trecand printr-un proces de spalare.

Alerta de pesta porcina in Romania. Zeci de mii de animale vor fi sacrificate - VIDEO

Este alerta de pesta porcina in Romania. Zeci de mii de animale vor fi sacrificate, iar un abator si 35 de carmangerii au fost deja inchise. Pana acum virusul a fost depistat doar in Tulcea. Carnea de porc.

REZULTATE BACALAUREAT 2018 edu.ro, judetul CONSTANTA. Care este rata de promovabilitate in judetul CONSTANTA. Avem REZULTATELE oficiale

REZULTATE BACALAUREAT 2018 edu. ro, judetul CONSTANTA. Un numar de 5. 094 de candidati s-au inscris pentru a sustine probele scrise in cele 14 centre de examen desemnate de Inspectoratul Scolar Judetean.

REZULTATE BAC 2018. Notele la BACALAUREAT 2018 pentru judetul Constanta

Rezultate Bacalaureat 2018, judetul Constanta. Elevii din clasa a XII-a care au incheiat cu bine examenele de BAC 2018 joi, 28 iunie, afla primele rezultate, pe 4 iulie 2018 pana la ora 12. Notele vor fi afisate pe site-ul bacalaureat. edu. ro. Tot in aceasta zi se pot depune si contestatiile pentru notele obtinute intre orele 12-16. Notele finale, dupa contestatii, vor fi afisate pe 9 iulie.

Crima infioratoare in judetul Constanta. Un barbat si-a ucis sotia cu un cutit

Cadrele medicale de la Serviciul Judetean de Ambulanta Constanta au fost sesizate, duminica seara, sa intervina de urgenta la Murfatlar! O femeie in varsta de 47 de ani a fost injughiata in gat. Conform pr.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )