Libnet.ro
UNICEF

00:07

Peste 30 de morti intr-o serie de atentate comise la Bagdad

Antena3 Antena3,
Peste 30 de morti intr-o serie de atentate comise la Bagdad

Cel putin 37 de persoane au fost ucise, iar alte sute au fost ranite intr-o serie de atentate comise marti in Bagdad, anunta autoritatile irakiene. Sky News scrie ca cel mai grav atentat a avut loc in. continuă pe Antena3

Circa 37 de persoane ucise intr-o serie de atentate comise la Bagdad

Cel putin 37 de persoane au fost ucise, iar alte sute au fost ranite intr-o serie de atentate comise marti in Bagdad, anunta autoritatile irakiene, citate de Sky News, informeaza Mediafax.

Afganistan. Atacatori necunoscuti au rapit peste 30 de persoane

Oameni inarmati au oprit doua autobuze pline in sudul Afganistanului, care se indreptau spre capitala Kabul si au luat ostatici peste 30 de persoane, majoritatea fiind etinici minoritari Hazara, relateaza.

Cel putin 47 de morti in atentate comise de teroristi in estul Libiei. Statul Islamic planuieste un val de teroare in Europa

Cel putin 47 de oameni au fost ucisi, iar alti 80 au fost raniti in trei atentate cu vehicule-capcana comise de membri ai grupului terorist Stat Islamic in localitatea libiana Al-Qubah, situata la 35 de kilometri de orasul Derna, in estul Libiei,.

Oscar 2015. Cele mai controversate si amuzante momente ale galei surprinse intr-o serie de GIF-uri

Oscar 2015. Adevarul va propune o trecere in revista a celor mai controversate si amuzante momente ale galei Oscar 2015. Printre protagonisti se regasesc Neil Patrick Harris, gazda evenimentului, Robert Duvall, Lady Gaga, Julianne Moore, Benedict Cumberbatch, Meryl Streep, John Travolta si Eddie Redmayne.

Nigeria: Cinci morti intr-un atentat sinucigas comis de o fetita de sapte ani

O fetita in varsta de aproximativ sapte ani a detonat, duminica, o bomba pe care o avea atasata de corp, intr-o piata din orasul Potiskum, din nord-estul Nigeriei si a ucis, astfel, cinci persoane, au relatat martorii pentru AFP, informeaza Hotnews.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2614 seconds )