Libnet.ro
UNICEF

20:45

Petra Kvitova, dupa ce a depasit-o pe Simona Halep n clasamentul WTA: Chiar nu-mi pasa, sa fiu sincera. Sunt n turneu la un Grand Slam

Hotnews Hotnews,
 Petra Kvitova, dupa ce a depasit-o pe Simona Halep n clasamentul WTA: Chiar nu-mi pasa, sa fiu sincera. Sunt n turneu la un Grand Slam

Simona Halep nu va mai fi de saptamana viitoare numarul unu mondial, Petra Kvitova depasind-o in clasamentul live pe jucatoarea din Romania. Vestea nu a impresionat-o insa pe sportiva din Cehia, aceasta raspunzand sec cand a fost chestionata pe acest subiect: Chiar nu-mi pasa, sa fiu sincera. Sunt in turneu la un Grand Slam. continuă pe Hotnews

Calcule: Patru jucatoare ameninta primul loc ocupat de Simona Halep. Clasamentul WTA actualizat in timp real!

Eliminarea Simonei Halep in optimile de la Australian Open lasa deschisa lupta pentru prima pozitie a ierarhiei WTA, loc pe care il vizeaza nu mai putin de patru jucatoare.

Prima reactie a lui Darren Cahill dupa ce Simona Halep a pierdut locul 1 mondial

Romanca Simona Halep va pierde primul loc in clasamentul mondial al tenisului profesionist feminin WTA) publicat luni, dupa ce jucatoarea ceha Petra Kvitova, cap de serie 8, s-a calificat marti in semifinalele.

Australian Open: Partida Simona Halep vs Serena Williams va avea loc luni, dupa ora 10:00

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de luni, partida dintre Simona Halep 1 WTA) si Serena Williams 16 WTA) fiind prima din sesiunea de seara de pe Rod Laver Arena. A zecea confruntare dintre cele doua jucatoare va incepe dupa ora 10:00 ora Romaniei) si va conta pentru calificarea in sferturile primului turneu de Grand Slam al anului. Meciul va putea fi urmarit in direct la Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

LIVETEXT Finala din optimi: Simona Halep - Serena Williams

Simona Halep 1 WTA) si Serena Williams 16 WTA) se intalnesc in optimile de finala ale primului Grand Slam al anului. Castigatoarea acestui meci o va intalni in sferturile de finala de la Australian Open pe cehoaica Karolina Pliskova 8 WTA) .

LIVETEXT Finala din optimile Australian Open. Simona Halep - Serena Williams: 0-1 / Primul set a durat 20 de minute

Simona Halep 1 WTA) si Serena Williams 16 WTA) se intalnesc, de la ora 10. 00, in optimile de finala ale primului Grand Slam al anului. Castigatoarea acestui meci o va intalni in sferturile de finala de la Australian Open pe cehoaica Karolina Pliskova 8 WTA) .

LIVETEXT Finala din optimile Australian Open. Simona Halep - Serena Williams: 1-1 / Avem set decisiv!

Simona Halep 1 WTA) si Serena Williams 16 WTA) se intalnesc, de la ora 10. 00, in optimile de finala ale primului Grand Slam al anului. Castigatoarea acestui meci o va intalni in sferturile de finala de la Australian Open pe cehoaica Karolina Pliskova 8 WTA) .

VIDEO Simona Halep, antrenament alaturi de Thierry Van Cleemput - Presa speculeaza ca va fi noul antrenor al liderului mondial

Simona Halep 1 WTA) a fost surprinsa la incalzirea de dinaintea meciului din optimi cu Serena Williams alaturi de Thierry Van Cleemput, tehnician care duminica si-a incheiat colaborarea cu David Goffin locul 22 ATP). Presa internationala speculeaza ca belgianul va fi noul antrenor al liderului mondial.

VIDEO Australian Open: Petra Kvitova, lider mondial provizoriu - Simona Halep, detronata dupa calificarea cehoaicei n semifinalele de la Melbourne

Petra Kvitova este, cel putin provizoriu, noul lider al ierarhiei WTA, jucatoarea din Cehia depasind-o in clasamentul virtual pe Simona Halep dupa ce a obtinut calificarea in semifinalele de la Australian Open. Petra castigatoare a doua Grand Slam-uri in cariera) a trecut de Ashleigh Barty, favorita gazdelor, scor 6-1, 6-4.

Simona Halep a pierdut oficial primul loc in clasamentul WTA

Simona Halep nu mai este locul 1 WTA. Noul lider mondial este, in premiera, cehoaica Petra Kvitova, care a trecut de australianca Ashleigh Barty, locul 15 WTA, scor 6-1, 6-4, in sferturile Australian.

Kvitova, reactie neasteptata dupa ce a destronat-o pe Halep in clasamentul mondial: Ce a spus dupa victoria cu Barty

Petra Kvitova se afla in semifinalele de la Australian Open si pe cale sa ajunga, in premiera, pe locul 1 WTA, atunci cand va fi publicat urmatorul clasament, la 28 ianuarie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )