Libnet.ro
UNICEF

21:31

Petre Toba, suspect in dosarul fondurilor DIPI, alaturi de alti 24 ofiteri din MAI. Fostul sef de la Interne se apara: Documentele pe care le voi prezenta imi vor sustine nevinovatia

România Liberă România Liberă,
Petre Toba, suspect in dosarul fondurilor DIPI, alaturi de alti 24 ofiteri din MAI. Fostul sef de la Interne se apara: Documentele pe care le voi prezenta imi vor sustine nevinovatia

Fostul ministru de Interne Petre Toba a fost citat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a i se aduce oficial la cunostinta ca este pus sub acuzare, in calitate de suspect, in dosarul in care este acuzat ca a refuzat sa desecretizeze documente care atestau cheltuirea nelegala a fondurilor Departamentului de Informatii si Protectie Interna DIPI), serviciul secret al Internelor, de catre Gabriel Oprea. continuă pe România Liberă

Petre Toba, la DNA: Sunt convins ca, pana la urma, cu toate documentele pe care le voi prezenta, imi voi dovedi nevinovatia

Fostul ministru de Interne Petre Toba a fost citat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a i se aduce oficial la cunostinta ca este pus sub acuzare, in calitate de suspect, in dosarul in care este acuzat ca a refuzat sa desecretizeze documente care atestau cheltuirea nelegala a fondurilor Departamentului de Informatii si Protectie Interna DIPI), serviciul secret al Internelor, de catre Gabriel Oprea.

Fostul ministru de Interne Petre Toba a fost pus, oficial, sub urmarire penala pentru favorizarea faptuitorului in dosarul DIPI (VIDEO)

30 Fostul ministru de Interne Petre Toba a fost pus, oficial, sub urmarire penala pentru favorizarea faptuitorului, in dosarul lucratorilor de politie de la DIPI, potrivit unui comunicat al.

DNA a inceput urmarirea penala impotriva fostului ministru de Interne Petre Toba, dupa ce a primit acordul lui Iohannis

DNA anunta ca a inceput urmarirea penala a fostului ministru de Interne Petre Toba, pentru favorizarea faptuitorului, dupa ce a primit incuviintarea presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. Toba este cercetat alaturi de alte 24 de persoane in dosarul de.

Fostul ministru de Interne Petre Toba, la DNA. S-a dispus inceperea urmaririi penale

Petre Toba, fost ministru al Afacerilor Interne, s-a prezentat vineri la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat de procurori in dosarul in care s-a cerut presedintelui Klaus Iohannis ridicarea.

Fostul ministru de Interne Petre Toba, audiat la DNA: S-a inceput urmarirea penala pentru favorizarea infractorului. imi voi sustine nevinovatia

Fostul ministru de Interne Petre Toba a fost vineri la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi informat ca a fost pus sub urmarire penala pentru favorizarea infractorului. Acesta a fost citat de procurori dupa ce presedintele Klaus Iohannis a avizat joi cererea DNA de incepere a urmaririi penale fata de Toba.

Iohannis a trimis ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a lui Petre Toba

Presedintele Klaus Iohannis a trimis joi ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a lui Petre Toba.

Klaus Iohannis a incuviintat cererea de urmarire penala, in cazul lui Petre Toba

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat, joi, cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de a incepe urmarirea penala a fostului ministru de Interne Petre Toba.

Petre Toba poate fi urmarit penal. Iohannis a semnat avizul

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat cererea procurrilor de incepere a urmaririi penale pe numele fostului ministrud e Interne, Petre Toba.

Fostul ministru de Interne Petre Toba poate fi urmarit penal

Pesedintele Romaniei Klaus Iohannis a semnat joi avizul de incepere a urmaririi penale a fostului ministru de Interne Petre Toba.

Petre Toba afla miercuri daca i se mentine titlul de doctor sau daca lucrarea ii va fi reanalizata

Consiliul general al Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) se intruneste miercuri, la ora 10. 00, pentru a vota raportul Comisiei Tehnice privind suspiciunea de plagiat a lui Petre Toba. Comisia Tehnica a apreciat ca lucrarea de doctorat semnata de Toba nu este plagiat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )