Libnet.ro
UNICEF

14:30

Fostul ministru de Interne Petre Toba poate fi urmarit penal

Adevărul Adevărul,
Fostul ministru de Interne Petre Toba poate fi urmarit penal

Pesedintele Romaniei Klaus Iohannis a semnat joi avizul de incepere a urmaririi penale a fostului ministru de Interne Petre Toba. continuă pe Adevărul

Petre Toba poate fi urmarit penal: Presedintele Klaus Iohannis a avizat pozitiv cererea DNA in cazul fostului ministru de Interne

Presedintele Klaus Iohannis a dat joi un aviz pozitiv pentru urmarirea penala a fostului ministru de Interne Petre Toba, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele.

Petre Toba poate fi urmarit penal. Iohannis a semnat avizul

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat cererea procurrilor de incepere a urmaririi penale pe numele fostului ministrud e Interne, Petre Toba.

DNA ii trimite lui Iohannis cererea pentru urmarirea penala a lui Toba. Cum a incercat fostul ministru de Interne sa blocheze ancheta

Procurorul general al Romanei, Augustin Lazar, a trimis, luni, presedintelui Klaus Iohannis cererea privind inceperea urmaririi penale a fostului ministru de Interne Petre Toba, suspectat ca ar fi ingreunat cercetarea penala a sefilor serviciului secret al ministerului, care ar fi decontat nelegal fonduri destinate actiunilor operative.

Procurorul general a trimis presedintelui Iohannis cererea DNA de efectuare a urmaririi penale a lui Petre Toba

Procurorul general Augustin Lazar a trimis presedintelui Klaus Iohannis cererea DNA privind efectuarea urmaririi penale fata de fostul ministru de Interne Petre Toba, sub aspectul savarsirii infractiunii de favorizarea faptuitorului, informeaza Agerpres.

Klaus Iohannis le da unda verde procurorilor anticoruptie sa-l urmareasca penal pe Petre Toba. El este acuzat ca a refuzat sa desecretizeze informatii secrete necesare in ancheta lui Oprea

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat, joi, cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de a incepe urmarirea penala a fostului ministru de Interne Petre Toba.

Klaus Iohannis a incuviintat cererea de urmarire penala, in cazul lui Petre Toba

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat, joi, cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de a incepe urmarirea penala a fostului ministru de Interne Petre Toba.

Iohannis a trimis ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a lui Petre Toba

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a fostului ministru de Interne Petre Toba, conform News. ro .

Surse: Klaus Iohannis anunta, joi, decizia privind inceperea urmaririi penale, in cazul lui Petre Toba

Presedintele Klaus Iohannis anunta, joi, daca va incuviinta cererea de incepere a urmaririi penale in cazul fostului ministru de Interne, Petre Toba, acuzat de procurorii anticoruptie de favorizarea faptuitorului.

Petre Toba si Florentin Pandele afla, miercuri, daca-si pot pastra titlul de doctor

Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare discuta si voteaza, miercuri, rapoartele de analiza ale comisiilor de specialitate in cazul lucrarilor de doctorat ale fostului ministru de Interne Petre Toba si primarului orasului Voluntari, Florentin Pandele.

Liviu Dragnea despre Petre Toba: Este un foarte bun profesionist. Ceva nu e in regula cu plecarea lui din Guvern

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a laudat, duminica seara, pe ministrul demisionar de Interne, Petre Toba, spunand ca acesta este un adevarat profesionist si tehnocrat, iar plecarea sa din Guvern ridica banuieli, deoacere in preajma alegerilor MAI este o institutie importanta, iar acest minister daca cineva vrea sa-l faca crucial atunci are nevoie de un om 100% al lui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )