Libnet.ro
UNICEF

05:00

Petrecere cu urina de vaca pentru a se trata de coronavirus, in India

Hotnews Hotnews,
 Petrecere cu urina de vaca pentru a se trata de coronavirus, in India

Un grup Hindu din India a gazduit sambata o petrecere cu urina de vaca, deoarece considera ca elimina coronavirusul, scrie Reuters, citata de The Straits Times. Pentru hindusi, vaca este considerata sacra si urina vacii se crede ca are proprietati medicinale. continuă pe Hotnews

Zeci de credinciosi au baut urina de vaca pentru a se proteja de noul coronavirus

Zeci de credinciosi hindusi au baut urina de vaca in timpul unei petreceri organizate sambata la New Delhi, crezand ca aceasta bautura ii va proteja de infectarea cu noul coronavirus.

CORONAVIRUS |India a inregistrat primul deces cauzat de virus

India a inregistrat, vineri, primul deces cauzat de coronavirus. Mai precis, este vorba despre un barbat de 76 de ani care a revenit recent in statul Karnataka dintr-un pelerinaj la Mecca. Acesta a revenit in.

Un antreprenor roman iti arata cum si-a pregatit afacerea pentru criza coronavirus

Cum numarul persoanelor infestate cu Coronavirus Covid19) creste pe zi ce trece, reprezentantii platformei online romanesti Termene. ro explica ce masuri au luat pentru a un mediu sigur de lucru pentru angajatii lor, dar si pentru a putea oferi in continuare servicii catre clientii si partenerii firmei.

Un antreprenor roman iti arata cum si-a pregatit afacerea pentru criza coronavirus

Cum numarul persoanelor infestate cu Coronavirus Covid19) creste pe zi ce trece, reprezentantii platformei online romanesti Termene. ro explica ce masuri au luat pentru un mediu sigur de lucru pentru angajatii lor, dar si pentru a putea oferi in continuare servicii catre clientii si partenerii firmei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )