Libnet.ro
UNICEF

06:45

Petrolul - Astra, remiza alba in prima semifinala din Cupa Romaniei

Adevărul Adevărul,
Petrolul - Astra, remiza alba in prima semifinala din Cupa Romaniei

Petrolul Ploiesti si Astra Giurgiu se dueleaza pentru accederea in ultimul act al Cupei Romaniei, semifinalele disputandu-se in dubla mansa. continuă pe Adevărul

Petrolul - Astra, remiza alba in prima semifinala din Cupa Romaniei. Prima finalista se va decide pe 16 aprilie

Petrolul Ploiesti si Astra Giurgiu s-au duelat miercuri in prima mansa a semifinalei din Cupa Romaniei, intr-un meci incheiat 0-0. Prima finalista se va decide in returul programat pe 16 aprilie.

LIVETEXT Petrolul - Astra, in prima semifinala din Cupa Romaniei. Razvan Lucescu poate bifa prima victorie

Petrolul Ploiesti si Astra Giurgiu se dueleaza pentru accederea in ultimul act al Cupei Romaniei, semifinalele disputandu-se in dubla mansa.

LIVETEXT Petrolul - Astra: 0-0, la pauza, in prima semifinala din Cupa Romaniei. Razvan Lucescu poate bifa prima victorie

Petrolul Ploiesti si Astra Giurgiu se dueleaza pentru accederea in ultimul act al Cupei Romaniei, semifinalele disputandu-se in dubla mansa.

Reactiile dupa turul din prima semifinala a Cupei Romaniei, Petrolul - Astra

Petrolul Ploiesti si Astra Giurgiu au disputat miercuri prima semifinala din Cupa Romaniei, partida incheiata 0-0.

Cupa Romaniei: Petrolul - Astra, 0-0.

Formatia Petrolul Ploiesti a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, miercuri seara, pe teren propriu, in compania echipei Astra Giurgiu, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei-Timisoreana, relateaza Mediafax. Petrolul: Pecanha - Beta, Alves, Yamissi, Guilherme - De Lucas Fernandez 60), Hoban - Priso Zicu 71), Albin, Teixeira - Tamuz Camara 55). Antrenor: Razvan Lucescu. Astra Giurgiu: Lung - Matel, Ben Yousef, Gaman, Morais - Yahaya - Yoda, Seto Budescu 73), Laban, .

LIVETEXT Petrolul - Astra: 0-0, in a doua repriza. Razvan Lucescu poate bifa prima victorie

Petrolul Ploiesti si Astra Giurgiu se dueleaza pentru accederea in ultimul act al Cupei Romaniei, semifinalele disputandu-se in dubla mansa.

Desfasurari de forte la meciurile din Cupa Romaniei: 900 de jandarmi la Steaua - Dinamo.

Semifinalele Cupei Romaniei vor mobiliza sute de jandarmi pentru asigurarea ordinii publice, inainte si dupa meciuri. Derbiul Steaua - Dinamo va desfasura pe strazile Capitalei peste 900 de jandarmi, in timp ce la partida dintre Petrolul si Astra, de la Ploiesti, vor fi trimisi 240 jandarmi. Jandarmeria Capitalei anunta ca accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 18. 00 doar pe baza de bilete si invitatii. Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in arena .

Steaua si Dinamo se pregatesc de confruntarea din Cupa Romaniei.

Steaua si Dinamo se vor intalni din nou, in semifinalele Cupei Romaniei, dupa doar trei etape de campionat, cand a avut loc ultimul lor meci din Liga I, incheiat atunci 1-1. Cu un stadion plin, cele doua disputand prima mansa a semifinalelor pe Arena Nationala, joi, 27 martie, de la ora 20. 30, vesnicele rivale se pregatesc sa faca din nou spectacol. Ultima etapa a Ligii I, a XXIV-a, a adus din nou o infrangere pentru Dinamo, una in care cainii rosii au avut mult ghinion. Dinamo a fost .

Un sloven castiga la sprint prima etapa din Turul Cataluniei

Cea mai puternica intrecere pe etape din aceasta perioada a sezonului, Turul Cataluniei, a debutat, luni, cu o etapa de acomodare in lungime de 169 kilometri decisa la sprintul masiv al plutonului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )