Libnet.ro
UNICEF

09:00

Petrom acorda 160.000 euro pentru ideile care dezvolta comunitatile pe termen lung

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Petrom acorda 160.000 euro pentru ideile care dezvolta comunitatile pe termen lung

Petrom, cea mai mare companie din Romania, a lansat competitia Idei din Tara lui Andrei prin care ofera in total 160. 000 de euro celor care vor sa dezvolte proiecte care sa sustina comunitatile pe termen lung. continuă pe Wall-Street Ro

Vosganian: Cuprumin are nevoie de cateva zeci de milioane de euro pentru retehnologizare

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat ca sunt necesare cateva zeci de milioane de euro pentru Cuprumin, in caz contrar compania urmand sa se inchida in maximum un an, pentru ca nu are bani pentru autorizatia de mediu, pentru retehnologizare si pentru pregatirea de noi zacaminte pentru exploatare.

Sportul nu este suficient! Vezi ce trebuie sa mananci pentru a-ti dezvolta muschii.

In timp ce ridicarea de greutati este o modalitate eficienta de a construi masa musculara - aceasta nu este singura cale. Includerea in meniul zilnic a unor alimente bogate in proteine si carbohidrati poate ajuta la maximizarea eforturilor din sala de sport. Justin DePelsmaeker, antrenor personal de fitness, a explicat pentru revista Canadian Living care sunt cele mai bune alimente care contribuie la tonifierea corpului. Vizualizati galeria foto de mai sus pentru a afla care sunt aceste .

PMB vrea sa dea 20 mil. euro pentru modernizarea Pietei Sudului din Capitala

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) vrea sa contracteze lucrarile pentru executia proiectului Modernizare infrastructura rutiera Piata Sudului, valoarea estimata a acestora fiind cuprinsa intre 18 si 20 milioane de euro, potrivit unui.

Condamnare pentru diplomatul care a fugut din Singapore.

Instanta arata, in motivarea condamnarii diplomatului Silviu Ionescu, ca acesta nu a dat dovada de cainta sau responsabilitate civica dupa ce si-a lasat victimele agonizand in strada in urma accidentelor din Singapore, modul de corectare fiind inchisoarea, informeaza Mediafax. Judecatoria Sectorului 3 JS 3) mentioneaza, in decizia prin care l-a condamnat pe fostul diplomat al Romaniei la Singapore Silviu Ionerscu la trei ani de inchisoare cu executare pentru ucidere din culpa si .

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )