Libnet.ro
UNICEF

15:00

Piata auto in T1: pe plus, pentru prima data in ultimii cinci ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Piata auto in T1: pe plus, pentru prima data in ultimii cinci ani

Vanzarile de masini noi autoturisme si vehicule comerciale) au crescut in primul trimestru cu 21,7% la 18. 941 de unitati , fiind pentru prima data din 2009 cand piata de profil incheie primele trei luni ale anului pe plus. continuă pe Wall-Street Ro

APIA: Piata auto a incheiat primul trimestru pe plus, pentru prima data in ultimii cinci ani

Vanzarile de autovehicule noi - autoturisme si vehicule comerciale - s-au ridicat la 18. 941 de unitati in primul trimestru, in crestere cu 21,7% fata de intervalul similar al anului trecut, fiind pentru prima data din 2009 cand piata de profil incheie primele trei luni ale anului pe plus.

Secretar de stat in MAE: Romania indeplineste pentru prima data toate criteriile de aderare la zona euro

Secretarul de stat in MAE George Ciamba a declarat, marti, ca pentru prima data Romania indeplineste toate criteriile de aderare la zona euro,El spune ca acest lucru se vede si prin cresterea investitiilor .

Banca Ucrainei a crescut puternic dobanda luni noaptea, pentru prima data in ultimel 8 luni

Banca centrala a Ucrainei a crescut rata dobanzii de referinta luni noaptea, pentru prima data in ultimele opt luni, in incercarea de a sustine moneda tarii, grivna, si de a limita inflatia, in contextul agravarii crizei politice.

Cum a mers piata auto in primul trimestru si ce masini au pus romanii la vanzare pe internet

Piata masinilor noi a inceput anul in crestere, dar nu concludenta, in timp ce la masinile second-hand din import a fost o scadere, iar la reinmatriculari, un avans timid. Evolutia pietei va depinde enorm de succesul programului Rabla, dar si de modificarile ce ar putea fi facute timbrului de mediu. Autovit. ro, parte a grupului Naspers, a realizat o analiza comparativa a primului trimestru din 2014 in raport cu perioada similara a anului trecut, scotand in evidenta si ce masini au pus romanii la vanzare pe internet, fie ele de volum, exotice sau de epoca.

Piata auto a inregistrat cea mai mare crestere din 2007 pana in prezent

Vanzarile de autoturisme si vehicule comerciale noi pe piata romaneasca s-au cifrat la 18. 941 unitati in primul trimestru din 2014, in crestere cu 21,7% fata de perioada similara a anului trecut, aceasta fiind cea mai mare crestere inregistrata din 2007 si pana in prezent, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA).

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )