Libnet.ro
UNICEF

19:00

Plahotniuc, o poveste de succes a Republicii Moldova? Cine va fi presedinte?

Adevărul Adevărul,
Plahotniuc, o poveste de succes a Republicii Moldova? Cine va fi presedinte?

Uniunea Europeana si-a dorit o poveste de succes in Republica Moldova. Aceasta poveste s-a numit integrarea europeana. Summitul de la Riga a fost o frana, un moment de incremenire in acest proiect. Plahotniuc, intitulat papusarul de peste Prut, vrea sa devina pentru moldoveni o poveste, un mit sau un presedinte?. continuă pe Adevărul

Presedintele Republicii Moldova va fi ales prin votul direct al cetatenilor

Presedintele Republicii Moldova va fi ales prin votul direct al cetatenilor, a stabilit vineri Curtea Constitutionala de la Chisinau, revenind la o interpretare a Constitutiei anterioara anului 2000, scrie.

Decizie istorica: Presedintele Republicii Moldova va fi ales de popor

Presedintele Republicii Moldova va fi ales direct de popor, a decis, vineri, Curtea Constitutionala de la Chisinau, relateaza publika. md. Decizia este irevocabila si nu poate fi supusa niciunei cai de atac.

Presedintele Republicii Moldova va fi ales prin votul direct al cetatenilor, dupa 16 ani in care acesta a fost desemnat de Parlament

Presedintele Republicii Moldova va fi ales prin votul direct al cetatenilor, a stabilit vineri Curtea Constitutionala de la Chisinau, revenind la o interpretare a Constitutiei anterioara anului 2000, informeaza Unimedia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )