Libnet.ro
UNICEF

01:05

Planta-minune pentru sistemul imunitar. Toti romanii trebuie sa o consume zilnic, in pandemie

Playtech Playtech,
Planta-minune pentru sistemul imunitar. Toti romanii trebuie sa o consume zilnic, in pandemie

Echinaceea este o planta perena, folosita de sute de ani ca remediu in medicina traditionala. Face parte din aceeasi familie cu galbenelele si musetelul. Ea este utilizata inca de pe vremea indienilor americani, de acum mai bine de 300 de ani. Atunci, planta era folosita indeosebi pentru a calma simptomele racelii. Odata cu venirea exploratorilor . continuă pe Playtech

Alimentele care te scapa de stres. Toti romanii trebuie sa le consume zilnic, de azi

Ce alimente te ajuta sa scapi de stresul de zi cu zi? Foarte putini stiu de ele, desi cei mai multi ar trebui sa le ia la cunostinta. Cum trebuie schimbat meniul tau? E foarte usor sa introduci aceste alimente in el. Care sunt alimentele care te scapa de stres? Oamenii sunt stresati din cauza .

Amenzi de 5.000 de lei pentru toti romanii care incalca aceasta lege. Atentie mare

O noua Hotarare de Guvern HG) a fost adoptata miercuri 27 ianuarie, conform careia cei care nu respecta prevederile legale vor fi sanctionati cu amenzi usturatoare. Despre ce este vorba? Amenzi usturatoare pentru cei care nu respecta noua Hotarare de Guvern O sedinta de Guvern a fost sustinuta miercuri 27 ianuarie, in urma careia a .

Protest organizat de AUR la Ministerul Sanatatii, dupa tragedia de la Matei Bals. George Simion: De ce nu sunt toti romanii aici, in strada? (FOTO)

Au fost proteste, sambata seara, la Ministerul Sanatatii. Simpatizantii AUR au iesit in strada pentru a cere demisia ministrului Vlad Voiculescu dupa tragedia de la spitalul Matei Bals. George Simion.

eMAG le-a bagat la pret de senzatie: telefoane ieftine si bune pentru toti romanii

Cand vine vorba de telefoane ieftine, dar bune, sunt cateva modele pe care le poti alege fara batai de cap. Am cercetat pentru tine oferta de la eMAG. Din catalogul cu toate produsele.

Anunt de ultima ora de la Kaufland. Se intampla chiar acum si toti clientii trebuie sa stie

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania, vine cu un anunt de ultima ora pentru toti clientii. Kaufland e unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri.

Reguli noi pentru vaccinarea anti-covid. Ce trebuie sa afle milioane de romani

Regulile de vaccinare anti-COVID-19 se schimba in Romania. Ce au anuntat autoritatile legat de acest subiect. Reguli noi pentru vaccinarea anti-covid Campania de vaccinare anti Covid-19 este in plina desfasurare in tara noastra de mai bine de o luna de zile. Autoritatile au anuntat in urma cu putin timp cum se va desfasura de acum .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )