Libnet.ro
UNICEF

14:16

Planul 0 lei pentru biserici poate fi dat peste cap in Parlament

România Liberă România Liberă,
Planul 0 lei pentru biserici poate fi dat peste cap in Parlament

Cabinetul Ciolos s-a gandit sa introduca o premiera in proiectul bugetului pe 2016: sa nu mai aloce bani pentru lacasurile de cult. Decizia a fost intampinata cu entuziasm de o parte a societatii, dar in urma reactiei dure a Bisericii Ortodoxe Romane, premierul a facut deja un mic pas inapoi. Iar decizia finala se va lua, oricum, in Parlament, prietenos in trecut cu BOR. continuă pe România Liberă

Guvernul Ciolos nu aloca niciun leu pentru biserici in 2016. Reactia Patriarhului

In 2016, Guvernul condus de Dacian Ciolos nu intentioneaza sa aloce niciun leu pentru construirea de biserici noi sau pentru modernizarea de biserici existente, conform proiectului de buget pe 2016, prezentat de Ministerul Finantelor. Masura vine dupa ce, in 2014 si 2015, guvernul condus de Victor Ponta a alocat in total 325 milioane de lei peste 72 de milioane de euro) pentru biserici.

Guvernul a alocat CFR peste 597 de milioane de lei pentru plata restantelor catre minister

Guvernul a alocat CFR peste 597 milioane lei pentru plata restantelor catre minister, reprezentand TVA dedus si nevirat la bugetul de stat, se arata intr-un comunicat de presa al Guvernului remis astazi redactiei.

Buget de peste 300 de lei pentru cadourile de Mos Nicolae

Orasenii vor aloca un buget mediu de 310 lei pentru cadourile pe care le vor oferi de Sfantul Nicolae, iar 90% dintre respondenti au anuntat ca vor achizitiona diferite produse pentru aceasta sarbatoare, potrivit unui studiu realizat de Mednet Marketing Research Center, remis redactiei.

Curtea de Conturi: Ministerul de Interne plateste 19 milioane de lei pentru un CALL CENTER mut

Ministerul Afacerilor Interne a incheiat un contract pentru realizarea unui call center, in valoare de peste 19 milioane de lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2298 seconds )