Libnet.ro
UNICEF

16:30

Planul secret al PSD pentru deturnarea motiunii

Antena3 Antena3,
Planul secret al PSD pentru deturnarea motiunii

PSD vrea sa dea o lovitura de gratie Opozitiei in contextul motiunii de cenzura depusa marti seara la Parlament. Calculele PSD arata ca are mai multe sanse sa supravietuiasca unei motiuni daca votul. continuă pe Antena3

PARLAMENT: Programul impus de PSD pentru motiune a fost respins

ACTUALIZARE - Sedinta Parlamentului de miercuri in care era programata citirea motiunii de cenzura a fost suspendata, dupa ce au fost respinse prin vot programul si ordinea de zi cu 182 voturi pentru si 194 contra. -------------------- *ACTUALIZARE - Va propunem ca votul pentru motiunea de cenzura sa nu fie dat sambata, sa fie dat luni, la ora 16. Niciodata in 30 de ani o motiune de cenzura nu a fost votata in zile de sambata sau duminica. O singura data a fost citita motiunea cand ati dat jos Guvernul Grideanu. ---------- Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit, miercuri, in sedinta comuna pentru citirea motiunii de cenzura.

A fost stabilita data pentru votul motiunii de cenzura. Cand ar putea pica Guvernul Viorica Dancila

Birourile Permanente Reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au stabilit data pentru votul motiunii de cenzura. Cand ar putea pica Guvernul Vioricai Dancia? A fost stabilita data pentru votul motiunii de cenzura Birourile Permanente Reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au decis ca motiunea de cenzura depusa de PNL pentru demiterea Guvernului Dancila sa fie .

Dan Nica va fi noua propunere a PSD pentru functia de comisar european

Europarlamentarul Dan Nica va fi noua propunere a PSD pentru functia de comisar european, au declara.

Dan Nica propus de Dancila si acceptat de PSD pentru propunerea de comisar european in sedinta CEX

Dan Nica a fost propus comisar de Viorica Dancila in sedinta CEX si a fost acceptat de liderii social democrati. Initial premierul Viorica Dancila a anuntat ca nu va fi luata o decizie cu privire la propunerea unui comisar european in sedinta CEX a PSD. Surse social democrate au declarat pentru HotNews. ro ca Lia Olguta Vasilescu l-a propus pe Victor Negrescu insa presedintele PSD a refuzat sa supuna la vot. Nica a obtinut acordul liderilor PSD in sedinta CEX.

Claudia Tapardel, propunerea PSD pentru postul de comisar european pe Transporturi

Fostul europarlamentar PSD Claudia Tapardel va fi propunerea partidului pentru postul de comisar european pentru Transporturi, potrivit unor surse din interiorul PSD. Propunerea Claudia Tapadel vine dupa ce Rovana.

Dan Nica si Gabriela Ciot, propunerile PSD pentru functia de comisar european

ACTUALIZARE - Dan Nica spune ca nu are nicio problema penala Europarlamentarul PSD Dan Nica, votat de conducerea partidului pentru functia de comisar european, a declarat marti ca nu are probleme penale si ca este dispus sa dea toate raspunsurile la Bruxelles atunci cand va fi intrebat despre dosarul Microsoft. --------- Premierul Viorica Dancila a declarat marti, dupa sedinta CEx, ca a avut o discutie cu presedintele CE despre propunerile de comisar pe care urmeaza sa le faca Romania, iar Dan Nica ramane propunere, fiind o persoana respectata. De asemenea, a anuntat ca va fi propusa si o femeie, Gabriela Ciot, secretar de stat in MAE.

Ponta ironic: Fifor urmeaza sa aiba operatie de schimbare de sex si sa plece in calitate de candidat femeie al PSD pentru Comisia Europeana

Victor Ponta ia in ras intentia PSD de a-l propune pe Mihai Fifor comisar european, sustinand ca Romania trebuie sa aiba un candidat femeie potrivit principiului de gen aplicat in negocierile pentru constituirea noii Comisii Europene.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )