Libnet.ro
UNICEF

05:15

PlayStation ofera gratuit jocuri grozave ca parte din initiativa Play at Home

Adevărul Adevărul,
PlayStation ofera gratuit jocuri grozave ca parte din initiativa Play at Home

Posesorii unui PlayStation 4 se vor putea bucura in aceasta luna de o oferta excelenta din partea celor de la Sony. continuă pe Adevărul

Startup-ul de tehnologie XOR, cu o echipa de dezvoltatori in Chisinau, ofera gratuit solutii de chatbots pentru departamentele de HR ale unor mari companii din Romania

Compania de tehnologie XOR, care dezvolta solutii chatbots cu o echipa de programatori in Chisinau si sediul central in San Francisco, va oferi gratuit pentru 10 companii din Romania o solutie de acest tip pentru a ajuta departamentele de HR cu.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Avem 562.000 de cereri de somaj tehnic pentru salariati. O parte din plati s-au facut. Asteptam rectificarea bugetara pentru restul (VIDEO)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, miercuri, in debutul sedintei de guvern, ca o prima parte dintre romanii care au solicitat ajutorul statului privind somajul tehnic au primit banii in cont. Este.

Spania a relaxat o parte din restrictii, dupa scaderea numarului deceselor provocate de coronavirus

Spania a permis luni ca unele firme sa isi reia activitatea, dar a mentinut unele dintre cele mai stricte masuri din Europa, in pofida scaderii numarului de decese provocate de pandemia de coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )