Libnet.ro
UNICEF

23:00

Plenul CSM cere Guvernului abrogarea Ordonantei pe legile justitiei

Antena3 Antena3,
Plenul CSM cere Guvernului abrogarea Ordonantei pe legile justitiei

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis sa transmita o solicitare catre Guvern pentru abrogarea ordonantei de urgenta pentru modificarea legilor justitiei, cu exceptia prevederilor care au fost. continuă pe Antena3

CSM cere Guvernului ABROGAREA PARTIALA a OUG 7 care modifica legile justitiei

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) solicita Guvernului abrogarea partiala a Ordonantei de urgenta 7/2019. Decizia trimiterii acestei solicitari catre Executiv a fost luata in sedinta de luni a.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii cere Guvernului abrogarea Ordonantei de urgenta care modifica legile justitiei

Consiliul Superior al Magistraturii va transmite Guvernului o solicitare de abrogare a controversatei Ordonante de Urgenta care modifica cele trei legi ale justitiei, a decis, luni, plenul CSM.

Iohannis cere Guvernului abrogarea OUG de modificare a legilor Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis cere Guvernului abrogarea ordonantei de urgenta prin care au fost modificate legile justitiei.

Toader, catre criticii ordonantei privind legile justitiei: Un judecator poate deveni procuror european

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, raspunde criticilor referitoare la unele prevederi din ordonanta de urgenta care modifica legile justitiei, sustinand ca ele sunt inspirate dupa model european. Concret, Toader se refera la introducerea posibilitatii ca si judecatorii sa poata fi numiti la conducerea parchetelor.

Dancila invita reprezentantii CSM la discutii privind legile justitiei

Premierul Viorica Dancila invita reprezentantii asociatiilor de magistrati si ai CSM, maine, la ora 15. 30, la Palatul Victoria, la discutii privind legile justitiei.

CU PRIVIRE LA OUG PE LEGILE JUSTITIEI: Protest anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei

Un protest este anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei, impotriva ordonantei de urgenta care modifica legile justitiei.

Reprezentant al societatii civile in CSM: OUG 7 aduce semnificative regrese fata de legile justitiei adoptate in Parlament

Reprezentantul societatii civile in CSM Victor Alistar sustine ca OUG 7 aduce semnificative regrese fata de legile justitiei adoptate in Parlament, afectand astfel unele dintre cele mai importante castiguri aduse de aceste legi, in special separatia carierelor in cadrul magistraturii ceruta chiar de judecatorii din tara pentru intarirea independentei justitiei.

Viorica Dancila: Nu renuntam la OUG pe legile justitiei

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, inainte de o intalnire cu o parte a reprezentantilor asociatiilor de magistrati si ai CSM, ca Guvernul nu va renunta la ordonanta de urgenta 7/2019 care modifica legile justitiei.

Viorica Dancila se dezice de Dragnea? Premierul i-a invitat pe magistrati la discutii privind legile justitiei. USR: S-au speriat! Luati mainile de pe Justitie!

Premierul Viorica Dancila i-a invitat pe reprezentantii asociatiilor de magistrati si ai CSM, luni, la ora 15. 30, la Palatul Victoria, la discutii privind legile justitiei, modificate prin ordonanta de urgenta. Deputatul USR Stelian Ion cred ca guvernantii s-au speriat. in aceasta seara este anuntat un protest in Piata Victoriei.

Augustin Lazar i cere Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala pentru OUG care modifica legile justitiei

Procurorul general Augustin Lazar a solicitat Avocatului Poporului sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la exceptia de neconstitutionalitate a OUG 7 prin care au fost modificate legile justitiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )