Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ploile abundente fac ravagii. Cod portocaliu de inundatii pentru bazine hidrografice din 13 judete

România Liberă România Liberă,
Ploile abundente fac ravagii. Cod portocaliu de inundatii pentru bazine hidrografice din 13 judete

Hidrologii au emis, luni, un cod portocaliu de inundatii pentru mai multe bazine hidrografice din 13 judete. O alta avertizare cod galben este in vigoare pentru bazine hidrografice din 23 de judete. continuă pe România Liberă

Cod portocaliu de inundatii in 13 judete, pana marti dupa-amiaza. Cod galben in 24 de judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis luni dupa-amiaza o avertizare cod portocaliu de inundatii, valabila pana marti, la ora 14. 00, in timp ce 24 de judete se vor afla pana marti la miezul noptii sub cod galben de inundatii.

Hidrologii au emis alerte de Cod galben si portocaliu de inundatii pentru mai multe bazine hidrografice din tara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis avertizari de cod galben de inundatii pentru mai multe bazine hidrografice din tara, valabil de duminica seara pana marti. O atentionare cod portocaliu va intre in vigoare luni dimineata.

Avertizare Cod Portocaliu de ploi abundente, extinsa pana marti, la ora 10

Meteorologii au extins luni avertizarea de ploi abundente si instabilitate atmosferica pana marti, la ora 10, cand este valabil un cod portocaliu care vizeaza sudul si centrul tarii.

Vin inundatiile! 16 bazine hidrografice, sub cod portocaliu si galben de inundatii

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, sambata, avertizari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile incepand din seara zilei de duminica si.

Baraganul, sub cod portocaliu de furtuna: ploi torentiale si grindina

Vremea extrema continua si in urmatoarele ore. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis cod portocaliu de ploi abundente si intabilitate atmosferica pentru intervalul 3 iulie, ora 10. 00 4 iulie, ora 10.

ALERTA. Cod portocaliu si Cod galben de furtuni, averse, dar si valori termice ridicate, din aceasa seara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o serie de avertizari Cod galben si Cod portocaliu de furtuni, averse, dar si valori termice ridicate, valabile in majoritatea regiunilor tarii, incepand din aceasta seara si pana luni, la ora 23:00.

Cod portocaliu de ploi torentiale in Bucuresti

Instabilitatea atmosferica va fi deosebit de accentuata si se va manifesta prin averse torentiale in Bucuresti si Ilfov. Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi torentiale valabil pana marti,.

Dambovita. Cod portocaliu de instabilitate atmosferica

Judetele Gorj, Valcea, Mehedinti, Dolj, Olt, Arges, Dambovita, Prahova, Teleorman si zona de munte a judetelor Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov, Covasna si Buzau se afla sub cod portocaliu de instabilitate atmosferica, incepand de duminica, de la ora 20:00 pana luni la ora 23:00, fiind anuntate averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si caderi de grindina.

Cod portocaliu de instabilitate atmosferica in mai multe judete, din aceasta seara. Harta zonelor afectate

Judetele Gorj, Valcea, Mehedinti, Dolj, Olt, Arges, Dambovita, Prahova, Teleorman si zona de munte a judetelor Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov, Covasna si Buzau se afla sub cod portocaliu de.

Cod portocaliu si galben de ploi torentiale in mai bine de jumatate tara

Judetele Gorj, Valcea, Mehedinti, Dolj, Olt, Arges, Dambovita, Prahova, Teleorman si zona de munte a judetelor Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov, Covasna si Buzau se afla sub avertizare de Cod portocaliu de instabilitate atmosferica, incepand de duminica, de la ora 20:00, pana luni, la ora 23:00, fiind anuntate averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si caderi de grindina, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )