Libnet.ro
UNICEF

10 Iun.

PMP va depune un amendament pentru alegerea presedintilor de consilii judetene in doua tururi, la fel ca primarii

Hotnews Hotnews,
 PMP va depune un amendament pentru alegerea presedintilor de consilii judetene in doua tururi, la fel ca primarii

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, la RFI, ca, in contextul in care Guvernul Orban isi asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi, formatiunea sa va depune un amendament pentru alegerea presedintilor de Consilii Judetene de catre populatie, tot in doua tururi. continuă pe Hotnews

DOCUMENT Guvernul schimba prin OUG modul de alegere a presedintilor de Consilii Judetene

Sefii de Consilii Judetene vor fi alesi din randul consilierilor judeteni si prin votul acestora, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta pus in dezbatere publica de Ministerul Lucrarilor publice, Dezvoltarii si Administratiei.

Iohannis despre alegerea presedintilor de consilii judetene din randul consilierilor: Mi se pare corect asa

Presedintele Klaus Iohannis a apreciat, luni, drept corecta varianta prezentata de Guvern privind alegerea presedintilor de consilii judetene din randul consilierilor.

Guvernul schimba prin OUG modul de alegere a presedintilor de Consilii Judetene

Ministerul Dezvoltarii a pus in dezbatere publica un proiect de ordonanta de urgenta potrivit caruia presedintii de Consilii Judetene vor fi alesi prin votul consilierilor judeteni si din randul.

Florin Roman: Alegerea presedintilor CJ prin vot indirect - democratica. USR va intelege mecanismul cand va avea alesi locali

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a declarat, luni, ca alegerea presedintilor Consiliilor judetene prin vot indirect este o procedura democratica, iar USR va intelege mai bine acest mecanism atunci cand va avea alesi locali si presedinti de CJ.

Florin Roman, despre alegerea presedintilor de CJ: Sistemul de vot direct este cel care a insemnat nasterea generatiei de baroni puternici

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, afirma ca, in ceea ce priveste alegerea presedintilor de consilii judetene, sistemul de vot direct a insemnat nasterea generatei de baroni puternici. Acest sistem . ) este cel care l-a nascut pe Mischie, l-a nascut pe Arsene, acest sistem a insemnat nasterea generatiei de baron puternici, considera Roman.

OUG privind alegerea presedintilor de CJ, pusa in dezbatere publica

OUG privind alegerea presedintilor de CJ in mod indirect, dintre consilierii judeteni si prin votul acestora a fost pusa in dezbatere publica, unul dintre argumentele Guvernului fiind ca reglementarea in vigoare, privind alegerea in mod direct, reprezinta manifestarea partizana a intereselor particulare a presedintilor de CJ aflati in functie.

Dancila sustine ca banii pentru alegerea in doua tururi pot fi folositi la majorarea pensiei minime

Viorica Dancila a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca PNL prefera sa faca alegeri in doua tururi, in loc sa majoreze pensia minima. Fostul premier a precizat ca pentru a organiza un tur de scrutin se cheltuie 250 de milioane de lei, iar o majorare a pensiei minime cu 10% inseamna 280 de milioane de lei, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10 Iun.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )