Libnet.ro
UNICEF

18:15

PMP urmeaza sfatul lui Traian Basescu. ii face plangere penala lui Tariceanu pentru ABUZ iN SERVICIU

România Liberă România Liberă,
PMP urmeaza sfatul lui Traian Basescu. ii face plangere penala lui Tariceanu pentru ABUZ iN SERVICIU

Partidul Miscarea Populara a horarat sa depuna, vineri, la Parchetul General, o plangere penala impotriva lui Calin Popescu Tariceanu pentru abuz in serviciu ca urmare a procedurii de vot de la ridicarea imunitatii senatorului PSD, Dan Sova. continuă pe România Liberă

Adevarul Live, ora 12.00. Gabriel Berca, despre implicarea lui Traian Basescu in PMP

Vicepresedintele PMP Gabriel Berca este invitat astazi, incepand cu ora 12. 00, la o noua editie Adevarul Live pentru a discuta despre rolul jucat de fostul presedinte Traian Basescu in PMP, dar si despre plecarea mai multor parlamentari la UNPR,.

Traian Basescu, despre cazul Sova: E o smecherie procedurala in care am ramas fara hotarare. Nu ai ce ataca/ Despre cazul Udrea: Am ajuns ca in trecut si punem prea mare pret pe denuntatori

Nu s-a votat nimic in cazul Sova, deci nu avem hotarare. Daca dl. Tariceanu a considerat ca nu s-a votat, deci nu exista niciun motiv sa ia o hotarare. Liberalii nu au ce sa conteste fiindca nu exista o hotarare. Nu mai bine faci o plangere penala penru abuz in serviciu?!, s-a intrebat fostul presedinte Traian Basescu intr-o interventie la Realitatea TV.

Vila in care trebuia sa stea Traian Basescu scoasa din nou la vanzare. Cu cat a fost nevoita RA-APPS sa scada pretul

RA-APPS mai face o incercare de a vinde casa pe care o pregatise initial pentru Traian Basescu. De data aceasta mai scade 10% din pretul ei sperand ca vineva o va cumpara. La prima incercare, din februarie,.

Traian Basescu: Televiziunile turnatorilor, Romania TV si Antena 3, au lansat diversiunea 'Basescu a fost denuntat de Valcov'

Fostul presedinte Traian Basescu acuza, pe pagina de Facebook, faptul ca Romania TV si Antena 3, televiziuni ale turnatorului de tip nou Sebastian Ghita si a turnatorului invechit in zile rele Felix au lansat diversiunea: 'Basescu a fost denuntat de Valcov'. Nu cred, iar daca este asa ar fi o minciuna. De fapt cele doua televiziuni apartinind unor turnatori noi si vechi vor sa ascunda scandalul votului pentru Sova, subliniaza fostul sef al statului.

Traian Basescu, declaratii halucinante. Ce spune despre interventia sa in cazul ALRO

Fostul presedinte Traian Basescu se teme de dosarul ALRO si a tinut sa explice interventia sa in cazul acestei companii. Basescu a declarat ca a redactat un memoriu catre Ministerul Industriilor legat de ALRO.

FOTO. Traian Basescu: Antena 3 si Romania TV lanseaza o diversiune pentru a ascunde scandalul votului pentru Sova. Valcov nu m-a denuntat

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a postat in urma cu cateva minute un mesaj pe contul sau de Facebook in care acuza posturile tv detinute de Sebastian Ghita si Dan Voiculescu, RTv si Antena 3, de diversiune si minciuna. Basescu: .

Traian Basescu, huiduit la iesirea de la audieri. Am dat o declaratie completa. Nu imi este frica de lege

Update 17. 00 - Traian Basescu nu a recunoscut invinuirea in fata procurorilor. Update 16. 50 - Fostul presedinte Traian Basescu a iesit din sediul Parchetul instantei supreme dupa aproximativ doua ore.

UPDATE Traian Basescu s-a prezentat marti la Parchetul General, pentru a fi audiat in dosarul de santaj

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General, pentru a fi audiat de procurori in dosarul in care este acuzat de senatoarea PSD, Gabriela Firea, de santaj. Basescu a fost pus deja sub urmarire penala in aceasta cauza.

Traian Basescu, asteptat din nou la Parchet. Ce metoda va adopta de aceasta data ex-presedintele

UPDATE:Traian Basescu trebuie sa ajunga din nou astazi in fata procurorilor. Avocaul fostului presedinte a cerut timp, saptamana trecuta, pentru a studia dosarul in care este acuzat clientul.

Traian Basescu, chemat din nou la Parchet. Ce tehnica de aparare va adopta ex-presedintele de data aceasta?

Epopeea lui Traian Basescu cu procurorii ajunge astazi la episodul doi. Personajul principal, Traian Basescu, este citat in aceasta dupa-amiaza la Parchetul General pentru a da alte explicatii despre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )