Libnet.ro
UNICEF

21:00

Traian Basescu, declaratii halucinante. Ce spune despre interventia sa in cazul ALRO

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, declaratii halucinante. Ce spune despre interventia sa in cazul ALRO

Fostul presedinte Traian Basescu se teme de dosarul ALRO si a tinut sa explice interventia sa in cazul acestei companii. Basescu a declarat ca a redactat un memoriu catre Ministerul Industriilor legat de ALRO. continuă pe Antena3

Basescu, explicatii despre interventia sa in cazul ALRO

Fostul presedinte Traian Basescu a explicat, miercuri, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de la B1 tv, cum a intervenit in cazul ALRO.

Traian Basescu: Tariceanu a facut astazi, in cazul Sova, un grav abuz in serviciu

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a avut, miercuri seara, intr-un mesaj pe contul de Facebook, o reactie dura in ceea ce priveste decizia Senatului in cazul lui Dan Sova, fostul lider de la Palatul Cotroceni sustinand ca Tariceanu, presedinte al camerei superioare a Parlamentului, a facut un abuz in serviciu.

Traian Basescu, despre cazul Sova: E o smecherie procedurala in care am ramas fara hotarare. Nu ai ce ataca/ Despre cazul Udrea: Am ajuns ca in trecut si punem prea mare pret pe denuntatori

Nu s-a votat nimic in cazul Sova, deci nu avem hotarare. Daca dl. Tariceanu a considerat ca nu s-a votat, deci nu exista niciun motiv sa ia o hotarare. Liberalii nu au ce sa conteste fiindca nu exista o hotarare. Nu mai bine faci o plangere penala penru abuz in serviciu?!, s-a intrebat fostul presedinte Traian Basescu intr-o interventie la Realitatea TV.

Traian Basescu: in cazul Sova, Tariceanu a facut un grav abuz in serviciu. El trebuie sa ajunga urgent in fata justitiei

Fostul presedinte Traian Basescu a decarat miercuri searaa intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca presedintele Senatului, calin Popescu Tariceanu a comis un abuz.

Traian Basescu: in cazul Sova, Tariceanu a facut un grav abuz in serviciu. El trebuie sa ajunga urgent in fata justitiei (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a decarat miercuri searaa intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca presedintele Senatului, calin Popescu Tariceanu a comis un abuz.

Traian Basescu: in cazul Sova, Tariceanu a facut un grav abuz in serviciu. Trebuie sa ajunga in fata justitiei. Liberalii nu vor avea ce sa atace la CCR (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a decarat miercuri seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a comis un.

Lucian Bolcas: Traian Basescu este in continuarea deranjat de calitatea de senator a Gabrielei Firea

Traian Basescu este in continuare deranjat de calitatea de senator a Gabrielei Firea, spune avocatul acesteia. Lucian Bolcas a constatat ca fostul presedinte continua sa o denigreze pe Gabriela Firea in toate.

Adevarul Live, ora 12.00. Gabriel Berca, despre implicarea lui Traian Basescu in PMP

Vicepresedintele PMP Gabriel Berca este invitat astazi, incepand cu ora 12. 00, la o noua editie Adevarul Live pentru a discuta despre rolul jucat de fostul presedinte Traian Basescu in PMP, dar si despre plecarea mai multor parlamentari la UNPR,.

Ion Cristoiu, despre atacurile lui Victor Ponta la adresa fostului presedinte: Nu Traian Basescu i-a pus gand rau premierului, ci Klaus Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu a participat sambata la o conferinta a PMP la Timisoara. Totodata Victor Ponta a tinut un discurs in cadrul Consiliului National al PSD, care a avut loc tot sambata. in.

Traian Basescu, chemat din nou la Parchet. Ce tehnica de aparare va adopta ex-presedintele de data aceasta?

Epopeea lui Traian Basescu cu procurorii ajunge astazi la episodul doi. Personajul principal, Traian Basescu, este citat in aceasta dupa-amiaza la Parchetul General pentru a da alte explicatii despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )