Libnet.ro
UNICEF

22:30

Poezie sinistra scrisa de tanarul gasit mort pe Muntele Tampa. Venise la Brasov sa se intalneasca cu o fata pe care o iubea

Adevărul Adevărul,
Poezie sinistra scrisa de tanarul gasit mort pe Muntele Tampa. Venise la Brasov sa se intalneasca cu o fata pe care o iubea

Tanarul gasit mort pe Muntele Tampa venise special la Brasov sa faca o drumetie cu o fata pe care o iubea, dupa cum le-a marturisit apropiatilor. in urma cu un an a scris o poezie in care parca isi prevestea moartea. Primele concluzii ale anchetei arata ca pe corpul tanarului nu au fost gasite urme de violenta. continuă pe Adevărul

A fost identificat cadavrul gasit pe Muntele Tampa. Victima este un tanar de 19 ani din Ilfov, disparut de cinci zile

Politistii au reusit sa identifice trupul neinsufletit gasit aseara pe Muntele Tampa. Victima este un tanar de 19 ani din Ilfov, dat disparut inca de vineri de familie. Cadavrul.

Un tanar de 19 ani, student la Filosofie, a fost gasit mort pe Muntele Tampa. Anchetatorii iau in calcul si o posibila crima

Politistii si procurorii din Brasov au deschis miercuri o ancheta, dupa ce un tanar de 19 ani, student in Bucuresti, a fost gasit mort in varful Muntelui Tampa.

Cadavrul gasit pe Muntele Tampa a fost identificat. Victima este un tanar de 19 ani din Ilfov, disparut de cinci zile

Politistii au reusit sa identifice trupul neinsufletit gasit aseara pe Muntele Tampa. Victima este un tanar de 19 ani din Ilfov, dat disparut inca de vineri de familie.

Un cadavru in stare avansata de putrefactie, descoperit pe Muntele Tampa de niste turisti straini

Un cadavru aflat in stare avansata de putrefactie a fost descoperit, marti seara, pe Muntele Tampa, de niste turisti straini care se plimbau in zona, informeaza Agerpres.

UPDATE Un cadavru in stare avansata de putrefactie, descoperit pe Muntele Tampa de niste turisti straini / Cadavrul este al unui tanar de 19 ani, disparut luna trecuta

Un cadavru aflat in stare avansata de putrefactie a fost descoperit, marti seara, pe Muntele Tampa, de niste turisti straini care se plimbau in zona, informeaza Agerpres.

Un cadavru a fost descoperit pe Muntele Tampa

Trei turisti din Franta care faceau o drumetie pe Muntele Tampa au descoperit un cadavru in stare avansata de descompunere, informeaza adevarul. ro. Politia a demarat o ancheta pentru a elucida cauza.

Cadavru descoperit pe Muntele Tampa de trei turisti francezi

Trei turisti din Franta care faceau o drumetie pe Muntele Tampa au descoperit un cadavru in stare avansata de descompunere. Politia a demarat o ancheta pentru a elucida cauza mortii. Victima nu a fost inca identificata.

Primarul orasului Sangera din Republica Moldova a fost gasit mort. Politistii iau ca prima varianta sinuciderea

Primarul orasului Sangera din Republica Moldova, Lari Mihai, a fost gasit mort in aceasta dimineata, relateazaUNIMEDIA. Prima varianta luata in calcul de politisti este ca s-a sinucis.

Descoperire macabra! Barbat gasit mort de catre politisti intr-un sant

Politistii din Satul Mare, au descoperit duminica , in jurul orei 9:40, un individ inconstient in santul de pe marginea drumului din localitate. Langa acesta au mai gasit si un.

Primarul din Sangera a fost gasit mort. Potrivit primelor informatii, s-a sinucis

Primarul din Sangera, Mihai Lari, a fost gasit impuscat in cap, duminica dimineata. Potrivit primelor informatii, ar fi vorba de o sinucidere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )