Libnet.ro
UNICEF

17:15

Politia a dat amenzi de 1,4 milioane lei in ultimele trei luni

Adevărul Adevărul,
Politia a dat amenzi de 1,4 milioane lei in ultimele trei luni

Un numar de 1. 068 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 1. 600 de lei, au fost aplicate de politisti in al doilea trimestru din 2015, potrivit unui comunicat al Politiei Romane. Politistii au verificat aproximativ 12. 000 de obiective si peste 200 de prestatori de servicii de paza, sisteme de alarmare, monitorizare sau transporturi de valori monetare. continuă pe Adevărul

Lichiditate de aproximativ 11 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 11 milioane lei 2,6 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 27 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 27 milioane lei 6,18 milioane euro).

Libra Internet Bank a acordat IMM-urilor credite de 30 milioane lei prin Progress Microfinance

Libra Internet Bank a acordat IMM-urilor credite in valoare de 30 milioane lei cu garantie 75% de la Fondul European de Investitii prin programul Progress Microfinance, in primele 10 luni de la semnarea acordului in 2014 cu Fondul European de Investitii, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

Razie de amploare in judet. Politistii au dat amenzi de aproape 90.000 de lei

La acest sfarsit de saptamana, IPJ Mehedinti a organizat o serie de actiuni, care au vizat prevenirea si combaterea fenomenului infractional si la care au participat peste 150 de politisti din structurile de investigare a criminalitatii economice, judiciar, rutiera si ordine publica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )