Libnet.ro
UNICEF

05:30

Politia a deschis un dosar penal pe numele deputatului Mircia Muntean dupa accidentul din Deva

România Liberă România Liberă,
Politia a deschis un dosar penal pe numele deputatului Mircia Muntean dupa accidentul din Deva

Deputatul PSD Mircia Muntean s-a ales cu un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa in urma accidentului rutier in care a fost implicat in Deva, localitatea in care a ocupat functia de primar. continuă pe România Liberă

Politia a deschis dosar penal in cazul accidentului in care a fost implicat deputatul PSD Mircia Muntean

Politia Hunedoara a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa in cazul accidentului in care a fost implicat deputatul PSD Mircia Muntean, fost primar al Devei, cazul urmand sa fie declinat.

Politia a deschis dosar penal in cazul accidentului in care a fost implicat deputatul PSD Mircia Muntean (VIDEO)

Politia Hunedoara a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa in cazul accidentului in care a fost implicat deputatul PSD Mircia Muntean, fost primar al Devei, cazul urmand sa fie declinat.

Dosar penal deschis de Politie in cazul accidentului in care a fost implicat deputatul PSD Mircia Muntean, care sustine ca nu se afla la volan, dupa ce a fugit de la locul accidentului: Ati baut cu dl prim ministru, domnule deputat?

Politia Hunedoara a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa in cazul accidentului in care a fost implicat deputatul PSD Mircia Muntean, fost primar al Devei, cazul urmand sa fie declinat Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, transmite Mediafax.

VIDEO Mircia Muntean este cercetat penal dupa accidentul de la care a fugit. Dosarul va fi trimis la Parchetul iCCJ

Accidentul rutier in care a fost implicat aseara deputatul Mircia Muntean nu a ramas fara urmari. El va fi cercetat penal, pentru vatamare corporala din culpa, iar dosarul va fi solutionat Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. in cazul in care acuzatiile asupra deputatului PSD, ca ar fi condus baut, vor fi confirmate, el risca sa fie trimis in inchisoare. Mircia Muntean a negat ca s-ar fi aflat la volanul masinii sale.

Deputatul Mircia Muntean a provocat un accident si s-a ascuns de Politie. Fostul primar a fost gasit, cu fata plina de sange si cu un caine in brate

Mircia Muntean, fostul primar al municipiului Deva, in prezent deputat PSD, a provocat in aceasta seara un accident rutier, pe centura municipiului. Ulterior, Mircia Muntean a plecat de la locul accidentului, dar a fost gasit, cu fata plina de sange. Mircia Muntean era baut, potrivit martorilor, lucru neconfirmat inca de IPJ Hunedoara.

VIDEO Deputatul Mircia Muntean a provocat un accident si s-a ascuns de Politie. Fostul primar a fost gasit, cu fata plina de sange si cu un caine in brate

Mircia Muntean, fostul primar al municipiului Deva, in prezent deputat PSD, a fost implicat in aceasta seara un accident rutier, pe centura municipiului. Ulterior, Mircia Muntean a plecat de la locul accidentului, dar a fost gasit, cu fata plina de sange. Mircia Muntean era baut, potrivit martorilor, lucru neconfirmat inca de IPJ Hunedoara.

Deputatul Mircia Muntean a provocat un accident rutier si s-a ascuns de Politie. Fostul primar al Devei era baut

Mircia Muntean, fostul primar al municipiului Deva, in prezent deputat PSD, a provocat in aceasta seara un accident rutier, pe centura municipiului. Ulterior, Mircia Muntean a fugit de la locul accidentului, dar a fost gasit, plin de sange. Mircia era baut, potrivit martorilor.

Mircia Muntean, despre accidentul rutier: A fost provocat de indivizi montati de adversarii politici, nu eram eu la volan, nu eram baut, totul e o facatura/ Surse: Deputatul PSD avea alcoolemia de peste 1,00 la mie

Deputatul PSD Mircia Muntean sustine ca nu se afla la volanul autoturismului implicat in accidentul de joi seara, sustinand ca a fost un carambol provocat de indivizi montati de adversarii politici si ca el nu era baut, iar imaginile in care recunoaste ca bause sunt o facatura. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, fostul primar al Devei avea o alcoolemie de peste 1,00 la mie.

Deputatul PSD Mircia Muntean despre accidentul rutier: Nu eram eu la volan, totul e o facatura

Deputatul PSD Mircia Muntean a declarat, vineri, ca nu el a condus autoturismul implicat in accidentul rutier de joi seara si ca accidentul a fost provocat de indivizi montati de adversarii politici, informeaza Mediafax.

Deputatul PSD Mircia Muntean avea alcoolemia de peste 1,00 la mie in momentul producerii accidentului rutier

Deputatul PSD Mircia Muntean, care joi seara a fost implicat intr-un accident rutier la Deva, apoi a incercat sa fuga si sa se ascunda in tufisuri, ramanand blocat pe un gard pe care se urcase, a avut o .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )