Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politia Rutiera scoate in trafic toate masinile-radar din dotare, in cadrul unei actiuni nationale

B1 B1,
Politia Rutiera scoate in trafic toate masinile-radar din dotare, in cadrul unei actiuni nationale

Politia Rutiera va folosi, de marti pana joi, in trafic toate masinile-radar din dotare, in cadrul unei actiuni la nivel national pentru sanctionarea vitezomanilor, informeaza Mediafax. Sunt vizati. continuă pe B1

Politia Rutiera scoate in trafic toate masinile-radar din dotare, in cadrul unei actiuni nationale

Politia Rutiera va folosi, de marti pana joi, in trafic toate masinile-radar din dotare, in cadrul unei actiuni la nivel national pentru sanctionarea vitezomanilor, informeaza Mediafax. Sunt vizati.

Politia Rutiera scoate radarele pe strada intr-o actiune la nivel national

Politia Rutiera a anuntat demarearea unei actiuni la nivel national pentru sanctionarea soferilor care conduc cu viteza mai mare decat cea permisa prin lege, depasesc neregulamentar sau nu acorda.

Politia Rutiera, cu alcooltestul la usa cluburilor. A fost Noaptea Europeana fara accidente

Cele doua orase care au marcat evenimentul sunt Constanta si Bucurestiul. Alegerea oraselor nu este intamplatoare. Tinerii au fost asteptati in noaptea de sambata spre duminica la cluburi de Politia Rutiera, pentru a fi detectati daca au consumat bauturi alcoolice inainte de urcarea la volan.

RAZIE impotriva vitezomanilor: Politia scoate TOATE radarele pe strazi.

Politia Rutiera scoate in trafic toate masinile cu radarele, incepand de marti si pana joi, in cadrul unei actiuni declansate la nivel national pentru sanctionarea soferilor care conduc cu viteza mai mare decat cea permisa, depasesc neregulamentar sau nu acorda prioritate, potrivit Mediafax. Potrivit analizelor facute de specialistii Directiei Rutiere, desi de la inceputul anului pana in prezent numarul accidentelor grave este in scadere, in ultimele zile s-au inregistrat mai multe accidente .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )