Libnet.ro
UNICEF

18:30

Politist din Gorj, rapus de COVID-19. Avea doar 37 de ani

Adevărul Adevărul,
Politist din Gorj, rapus de COVID-19. Avea doar 37 de ani

Un politist in varsta de 37 de ani, din judetul Gorj, a murit, astazi, in Spitalul de Urgenta din localitate, unde era tratat de COVID-19. continuă pe Adevărul

Un politist din Gorj a murit din cauza COVID-19: Cate familii vor mai trebui sa-si planga mortii

Un politist din Gorj a murit, in aceasta noapte, dupa ce s-a imbolnavit de COVID-19, in aceeasi zi in care un alt politist, de numai 34 de ani, a fost condus pe ultimul drum tot din cauza infectiei cu coronavirus.

Politist de 34 de ani din Brasov, rapus de Covid-19

Un politist in varsta de 34 de ani de la Politia Transporturi Feroviare Brasov a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19. Politist de doar 34 de ani din Brasov, mort din cauzaCovi.

FOTO Mihai Sora publica, in ziua in care implineste 104 ani, prima sa fotografie, de cand avea doar cateva luni: La inceputul secolului XX era un eveniment in sine, nu un obicei comun

Filosoful Mihai Sora a publicat pe Facebook, in ziua in care implineste 104 ani, o fotografie din primele luni de viata si subliniaza ca ritualul primei fotografii la inceputul secolului XX era insa un eveniment in sine, nu un obicei comun si ca pentru multi dintre parintii generatiei mele, fotografia aceasta inaugurala a fost singurul lucru care le-a ramas de pe urma copilului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )