Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ponta: Daca Basescu s-a apucat de strategii agricole inseamna ca se pregateste pentru functia de premier

Antena3 Antena3,
Ponta: Daca Basescu s-a apucat de strategii agricole inseamna ca se pregateste pentru functia de premier

Premierul Victor Ponta este de parere ca daca presedintele Traian Basescu s-a apucat de strategii agricole inseamna ca se pregateste pentru functia de prim-ministru, deoarece Presedintia nu are nicio. continuă pe Antena3

Ponta, in gluma: Daca Basescu s-a apucat de strategii agricole inseamna ca se pregateste pentru functia de premier

Faptul ca presedintele Traian Basescu s-a apucat de strategii agricole inseamna ca se pregateste pentru functia de prim-ministru, pentru ca Presedintia nu are nicio legatura cu agricultura, a declarat premierul Victor Ponta luni, la Antena 3, precizand ca se refera in gluma la ideea ca Basescu sa devina premier, transmite Mediafax.

Traian Basescu lanseaza proiectul unei strategii agricole pe perioada 2014-2030 si invita partidele la un pact politic pentru agricultura

Presedintele Romaniei, Traian Basescu a deschis, in urma cu cateva minute, reuniunea Comisiei prezidentiale pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii, care analizeaza Cadrul national strategic rural pentru perioada 214-2030. Seful statului a invitat partidele sa semneze un pact pentru agricultura si astfel sa acopere prin vointa politica aceasta strategie.

Ce legi ii cere sa promulge Ponta lui Basescu.

Premierul Victor Ponta spune ca va discuta cu presedintele Basescu despre promulgarea unor legi adoptate de Parlament si importante pentru Guvern, scrie Mediafax. El a dat ca exemplu faptul ca trebuie modificat regimul proprietatii deoarece 20 de proprietari incapatanati nu vor sa cedeze din drepturi pe terenurile lor Cand e vorba despre lucruri care tin de presedinte si de prim-ministru, nu am niciun fel de retinere sau de orgoliu care sa ma opreasca sa pun mana pe telefon si sa-l sun pe .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )