Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ponta despre prenumele lui Ciolos: Daca citea mama sa Fratii Jderi sau Fratii Karamazov, cum il strigam pe premierul emanat din flacarile de la Colectiv?!?

România Liberă România Liberă,
Ponta despre prenumele lui Ciolos: Daca citea mama sa Fratii Jderi sau Fratii Karamazov, cum il strigam pe premierul emanat din flacarile de la Colectiv?!?

Victor Ponta a scris, marti, pe Facebook, ca exista similitudini intre Dacian Ciolos si Julien Sorel, dupa ce prim-ministrul a spus ca prenumele Julien a fost ales de mama sa ca urmare a impresiei pe care i-a facut-o personajul principal al romanului Rosu si negru de Stendhal, scrie News. ro. continuă pe România Liberă

OBRAZNICIE PUERILA. Victor Ponta face glume infantile despre prenumele lui Ciolos: Daca citea mama sa Fratii Jderi sau Fratii Karamazov, cum il strigam pe premierul emanat din flacarile de la Colectiv ?!?

Victor Ponta a scris, marti, pe Facebook, ca exista similitudini intre Dacian Ciolos si Julien Sorel, dupa ce prim-ministrul a spus ca prenumele Julien a fost ales de mama sa ca urmare a impresiei pe care i-a facut-o personajul principal al romanului Rosu si negru de Stendhal.

O duduie, evident fara nicio sansa, care ar face mai mult rau decat Armata Rosie! Ce declara Victor Ponta despre Maia Sandu, candidatul pro-european la presedintia Republicii Moldova (FOTO)

Victor Ponta a avut o postare extrem de dura pe pagina personala de Facebook, in 14 septembrie, in care isi profunda nemultumire pe faptul ca in Romania se contureaza un sprijin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )