Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta, despre proiectul privind pensiile speciale: E doar un exercitiu jalnic de populism care ne face rau tuturor

Antena3 Antena3,
Ponta, despre proiectul privind pensiile speciale: E doar un exercitiu jalnic de populism care ne face rau tuturor

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, afirma ca nu sustine proiectul de lege care vizeaza eliminarea pensiilor speciale, exceptie facand cele destinate militarilor si structurilor din cadrul MAI, pe care-l considera un exercitiu jalnic de populism care face rau tuturor. continuă pe Antena3

Camera Deputatilor: Comisia pentru munca reia dezbaterile privind pensiile speciale

Comisia pentru munca a Camerei Deputatilor reia, marti, dezbaterile cu privire la doua proiecte de lege referitoare la pensiile speciale, initiate de PNL si, respectiv, USR.

Discutii aprinse in CSM privind pensiile speciale Judecator: Dupa 3 ani in care am rezistat, ne trezim ca noi suntem dusmanul. Toate guvernele au facut la fel

Membrii CSM au avut miercuri discutii aprinse in legatura cu proiectul din Parlament de eliminare a pensiilor speciale ale magistratilor, judecatoarea Andrea Chis spunand ca, dupa ce justitia a rezistat timp de trei ani atacurilor la independenta acesteia, judecatorii si procurorii se trezesc acum ca sunt dusmanul public numarul unu, iar de cand a venit noul Guvern se produce in continuare o divizare in societate. Cateva mii de grefieri protesteaza din cauza legii care abroga pensiile de serviciu Sute de angajati din instante protesteaza in fata Parlamentului Activitatea instantelor, blocata Reactia ministrului Justitiei Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti: Pensia de serviciu nu este un privilegiu, ci o compensatie pentru activitatea supusa celui mai sever regim de interdictii.

Victor Ponta, despre legea privind alegerea primarilor in doua tururi: Nu trece in acest moment in Parlament

FLORIN ROMAN: Pensiile speciale nu s-au discutat pentru ca nu a dorit PSD

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a sustinut, miercuri, ca proiectul privind eliminarea pensiilor speciale nu a fost dezbatut de plenul Camerei Deputatilor deoarece nu si-au dorit cei de la PSD sa se ajunga la acest punct din ordinea de zi, in timp ce liderul deputatilor social-democrati, Alfred Simonis, a afirmat ca liberalii nu au vrut prelungirea programului de lucru.

Planul PSD de a proteja pensiile speciale. Presedintele USR a spus tot

Presedintele USR, Dan Barna, a afirmat, marti, ca parlamentarii Uniunii sustin proiectul privind abr.

Decizie in Parlament. Pensiile speciale se mentin doar pentru militari si politisti. Votul decisiv are loc miercuri

Pensiile speciale vor fi eliminate pentru toti beneficiarii, in afara de militari si politisti, a decis marti comisia pentru munca din Camera Deputatilor.

Catalin Predoiu, despre pensiile speciale ale magistratilor: Sunt solidar cu premierul. Traim momente dificile datorita unor cauze pe care nu acest guvern le-a generat (VIDEO)

Ministrul Justitie nu este de acord cu pensiile speciale ale magistratilor. Catalin Predoiu sustine ca veniturile magistratilor sunt unul dintre motivele pentru care au dus la criza din justitie. Vom.

Tariceanu, despre pensiile speciale: Excesele trebuie corectate

Presedintele ALDE a declarat ca pensiile speciale trebuie puse intr-o anumita logica si intr-o anum.

Tariceanu, despre pensiile speciale: Excesele trebuie corectate pentru a nu crea tensiuni sociale

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti ca pensiile speciale trebuie puse intr-o anumita logica si intr-o anumita scara, astfel incat, dupa modelul altor tari din UE, sa nu depaseasca 80% din salariu.

Iohannis, despre pensiile speciale: Trebuie eliminate la un moment dat

Presedintele Klaus Iohannis considera ca toate pensiile speciale trebuie eliminate la un moment dat, pentru ca nu este normal sa avem mai multe categorii de beneficiari, dupa criterii diferite, singurul unanim acceptat fiind cel al contributiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )