Libnet.ro
UNICEF

15:01

Ponta, despre raportul MCV: Oricum va fi in realitate, fiecare va citi ce ii place

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta, despre raportul MCV: Oricum va fi in realitate, fiecare va citi ce ii place

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri seara, ca stie cum va arata Raportul MCV, intrucat Comisia Europeana a transmis deja o prima forma catre Ministerul Justitiei si a precizat ca este convins ca activitatea acestui minister va fi apreciata in raport. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Victor Ponta despre Legea descentralizarii, declarata neconstitutionala: Nu stiu ce a decis Curtea, trebuie sa dea motivarea. Daca ne spun cum trebuie facuta, o facem inca o data bine / Despre desfiintarea DNA: Singurul lucru care mi s-ar parea rep

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, intr-o emisiune la postul B1 TV, ca asteapta motivarea Curtii Constitutionale cu privire la decizia asupra Legii descentralizarii, declarata neconstitutionala, si daca ne spun ce anume si cum trebuie facuta, o facem inca o data bine, pe placul Curtii Constitutionale. Despre comunicatul difuzat de Consiliul Judetean Constanta, dupa retinerea presedintelui CJ Nicusor Constantinescu pentru fapte de coruptie, potrivit caruia DNA ar trebui desfiintat, Ponta a declarat ca singurul lucru care mi s-ar parea intr-adevar reprobabil ar fi sa faca cineva o cerere sa desfiintam Biserica. Premierul a mai anuntat ca stie cum arata raportul MCV, intrucat Comisia Europeana a transmis deja o prima forma catre Ministerul Justitiei, si a apreciat ca oricum va fi in realitate, fiecare va citi din el ce-i place. Dvs o sa cititi ca e foarte rau, eu o sa citesc ca e foarte bine, a spus Ponta.

Blaga: Raportul MCV va fi prost pentru Romania

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, astazi, ca Raportul MCV va fi prost pentru Romania si va indeparta tara si mai mult de Schengen, din cauza modificarilor la Codul penal, dar si a faptului ca premierul Victor Ponta nu i-a apostrofat pe cei din PSD Constanta care au cerut desfiintarea Directiei Nationale Anticoruptie DNA), arata sursele de presa.

Parlamentul, pusla zid in raportul MCV

Martea neagra din decembrie 2013, cand parlamentarii si-aufacut pe ascuns superimunitati in fata legii si au incercat sa spele cazierele coruptilor, este criticata de Comisia Europeana in raportul MCV. Comisia Europeana va face astazi public raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare, dupa cum a declarat Mark Grey, purtatorul de cuvant al institutiei.

Propunere inedita in raportul MCV pentru o Justitie independenta. Politicienii se vor gandi de doua ori inainte de a comenta deciziile Instantelor

Raportul MCV ce urmeaza sa fie emis miercuri de Comisia Europeana, care evalueaza progresele facute de Romania in domeniul Justitiei si a luptei anti-coruptie, pune la indoiala angajamentul autoritatilor de lupta impotriva coruptiei, dupa masurile pe.

Raportul MCV pentru Romania, publicat miercuri

Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Mark Gray, a declarat ca raportul MCV pentru Romania va fi publicat miercuri, potrivit surselor de presa.

Mark Gray: Raportul MCV pentru Romania va fi publicat miercuri, 22 ianuarie.

Purtatorul de cuvant al CE, Mark Gray, sustine ca raportul MCV pentru Romania va fi publicat miercuri, 22 ianuarie. Tot in data de 22 ianuarie are loc si Colegiul Comisarilor, care va aproba varianta finala a raportului Mecanismului de Cooperare si Verificare, conform Mediafax. Raportul va cuprinde o evaluare a progreselor inregistrate de Romania de la ultimul raport, publicat la 30 ianuarie 2013. Totodata, documentul va face referiri si la statul de drept. Citeste si: Olanda asteapta .

Ambasadorul Germaniei la Bucuresti: Asteptam cu interes raportul MCV pentru Romania

Germania asteapta cu interes raportul MCV pentru Romania, alaturi de partenerii din UE, este pozitia ambasadorului German la Bucuresti, Hans Werner Lauk, dupa ce s-a aflat ca miercuri va fi publicat acest raport.

Raportul MCV pentru Romania va fi publicat miercuri

Raportul MCV pentru Romania va fi publicat miercuri, 22 ianuarie, a anuntat purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Mark Gray, citat de Mediafax. Tot in data de 22 ianuarie are loc si Colegiul Comisarilor, care va aproba varianta finala a raportului Mecanismului de Cooperare si Verificare.

Mark Gray: Raportul MCV va fi publicat miercuri

Raportul MCV pentru Romania va fi publicat miercuri, 22 ianuarie, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al CE, Mark Gray, pentru Mediafax. in aceeasi zi va avea loc si Colegiul Comisarilor, care va aproba.

Vasile Blaga: Raportul MCV va fi unul prost pentru Romania, ne va indeparta si mai mult de Schengen

Presedintele PDL, Vasile Blaga, este de parere ca Raportul MCV va fi prost pentru Romania si va indeparta tara si mai mult de Schengen, din cauza modificarilor la Codul penal. in plus, Blaga crede ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )