Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ponta: Listam Hidroelectrica dupa iesirea ei din insolventa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Listam Hidroelectrica dupa iesirea ei din insolventa

Premierul Victor Ponta a anuntat astazi, la Bursa de Valori Bucuresti BVB), ca Guvernul vrea sa continue programul de listari a companiilor pe care statul le controleaza si a mentionat ca deocamdata nu are un calendar clar, intrucat procedurile de pregatire a operatiunilor sunt in diferite stadii de realizare. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Hidroelectrica va iesi din insolventa cat de curand posibil

Premierul Victor Ponta a declarat ca Hidroelectrica va iesi din insolventa cat de curand posibil. Ponta a mai spus ca acest lucru nu s-a intamplat pana acum pentru ca dosarul a fost amanat in instanta.

Ponta, nemultumit de justitie: Daca instanta da un termen de judecata pe luna, Perla Coroanei, Hidrolectrica, iese din insolventa abia in 2016

Listarea Hidroelectrica ar putea sa intarzie din cauza termenelor indelungate de judecata din procese, a declarat premierul Victor Ponta, nemultumit ca Tribunalul Buucresti, unde este judecata iesirea din insolventa a Hidrolectrica, emite cate un singur termen de judecata pe luna. Ponta a afirmat ca astfel compania va putea iesi din insolventa si va fi listata abia anul viitor.

Catalin Predoiu loveste din nou: Premierul virtual se foloseste de numele lui Victor Ponta pentru a strange like-uri pe Facebook (FOTO)

Premierul-fantoma Catalin Predoiu incearca orice strategie pentru a-si atrage cat mai multi fani pe Facebook. Dupa ce a platit bani grei pentru ca textele sale sa ajunga la cat mai multi oameni prin.

Victor Ponta, prima reactie dupa ce a fost reclamat la CSM: in cazul judecatorului Danilet v-ati facut ca ploua. Cine e din sistem are voie, noi ceilalti nu! Corect? Spuneti direct si ne supunem!

Victor Ponta reactioneaza dupa ce judecatorul Alexandru Serban l-a reclamat la CSM pentru comentariile facute in cazul condamnarii lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul. Ponta este deranjat de faptul ca el.

John Kerry, operat cu succes la Boston dupa accidentul din Franta

Seful diplomatiei americane John Kerry a fost operat cu succes la Boston, in nord-estul Statelor Unite, dupa ce si-a fracturat femurul cazand de pe bicicleta in Franta, a anuntat marti un purtator de.

Dacia inregistreaza vanzari in scadere si in Germania, dupa cele din Franta

Dacia a vandut in Germania, in luna mai, cu 17,1% mai putine masini fata de aceeasi luna a anului trecut. Vanzarile continua sa scada, pe piete din Vest, pentru constructorul de la Mioveni.

Iohannis, reactie dura dupa votul din Senat in cazul lui Dan Sova: Parlamentul persevereaza in a obstructiona procesele din justitie

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe pagina sa de facebook, referindu-se la votul in cazul lui Dan Sova, ca Parlamentul continua sa impiedice justitia sa actioneze. Seful statului a subliniat ca este din ce.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2259 seconds )