Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ponta, mesaj din Turcia pentru partenerii de coalitie: Apreciez efortul PLR si PC de a construi o forta politica de centru in 8234;Romania. Am toata increderea in domnii Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin

B1 B1,
Ponta, mesaj din Turcia pentru partenerii de coalitie: Apreciez efortul PLR si PC de a construi o forta politica de centru in 8234;Romania. Am toata increderea in domnii Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin

Premierul Victor Ponta a scris vineri, pe pagina personala de Facebook, un mesaj delegatilor PLR-PC, care participa la Congresul Extraordinar pentru fuziunea celor doua partide, spunand ca are toate increderea in. continuă pe B1

Victor Ponta, mesaj de Ramadan, de pe patul de spital din Turcia

Premierul Victor Ponta, aflat in Turcia unde se recupereaza de pe urma operatiei la genunchi, a scris pe Facebook, un mesaj catre cetatenii musulmani care incep, joi, prima zi a lunii Ramadanului.

MRU, despre Ponta: Un premier urmarit penal e NEPRIZABIL pentru partenerii occidentali. Usile ii sunt iNCHISE

Fostul prim-ministru Mihai Ungureanu, prim-vicepresedinte al PNL, a declarat miercuri ca un premier urmarit penal nu mai este prizabil pentru partenerii obisnuiti de dialog, in acest moment portile cancelariilor occidentale fiind inchise si la telefoanele date de el nu prea mai raspunde cineva.

Cand se intoarce Victor Ponta din Turcia

Premierul Victor Ponta va ramane internat pana duminica in spitalul Medipol din Turcia, potrivit unor surse.

Victor Ponta, dupa interventia chirurgicala din Turcia: A fost mai complicat decat se anticipa

Premierul Victor Ponta, aflat intr-o clinica din Turcia, a anuntat pe reteaua de socializare Facebook ca s-a operat la genunchi si ca spera ca, cel tarziu in decembrie, sa poata face sport din nou.

Ion Iliescu, despre interventia chirurgicala a premierului din Turcia: Fiecare judeca propria situatie in conditiile date. Eu am avut doua operatii, pe ambele le-am efectuat in tara

Fostul presedinte, Ion Iliescu, a comentat decizia premierului Victor Ponta de a merge in Turcia pentru a fi supus unei interventii chirurgicale la genunchi, precizand ca, atunci cand el a fost operat, a preferat o.

Redactorul-sef al unui cotidian din Turcia, condamnat la inchisoare pentru un tweet insultator la adresa presedintelui Erdogan

Redactorul-sef al unui cotidian din Turcia a fost condamnat la un an si noua luni de inchisoare pentru ca a postat un tweet considerat ofensator la adresa presedintelui Recep Tayyip Erdogan. Potrivit presei.

Spania: Printesa Cristina si-a vandut vila din Barcelona pentru plata cautiunii

Printesa Cristina si-a vandut resedinta din Barcelona pentru a acoperi cautiunea, in asteptarea procesului in care, alaturi de sotul sau, este judecata pentru frauda fiscala. Suma de 2,4 miloane de euro a f.

Arnold Schwarzenegger se tine de glume in rolul robotului din Terminator, pentru o cauza caritabila (VIDEO)

Arnold Schwarzenegger le-a facut o farsa celor care au pasit pragul muzeului Tussaud. Actorul a imbracat din nou costumul robotului programat sa ucida din Terminator pentru a sustine actiunea caritabila.

Ponta, mesaj catre proaspatul partid infiintat, ALDE: Vreau sa ducem mai departe proiectul USL

Victor Ponta a trimis, vineri, un mesaj Congresului de fuziune PC-PLR in noul partid ALDE, in care vorbeste despre continuarea proiectului USL. Nu pot fi azi alaturi de dumneavoastra din motive medicale. Apreciez.

Medicul care l-a insotit pe Victor Ponta pentru operatia din Turcia: Premierul nu are voie sa mearga la Guvern trei saptamani

Medicul roman Ion Bogdan Codorean, cel care l-a insotit pe Victor Ponta pentru operatia la care a fost suspus acesta in Turcia, a spus intr-un interviu pentru Gandul ce s-a intamplat in timpul operatiei suferite de premierul Romaniei si ce trebuie sa faca primul ministru dupa operatie. Potrivit acestuia, Victor Ponta nu ar trebui sa mearga la Guvern in urmatoarele trei saptamani.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )