Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ponta: Ne-am asumat pentru 25 mai scor de 35%

România Liberă România Liberă,
Ponta: Ne-am asumat pentru 25 mai scor de 35%

PSD spera la un scor de 35% la alegerile parlamentare. continuă pe România Liberă

Ponta: Ne-am asumat pentru 25 mai scor de 35%, ar fi cel mai bun al partidului la euroalegeri

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca scorul pe care si l-a asumat PSD la alegerile din 25 mai este de 35%, pentru a deveni oficiala candidatura sa la prezidentiale, aratand ca acesta ar fi unul.

Ucraina: 500 de observatori canadieni vor fi trimisi pentru alegerile prezidentiale din 25 mai

Premierul canadian Stephen Harper a anuntat ca va trimite 500 de observatori pentru scrutinul prezidential din Ucraina, prevazut pentru 25 mai, scrie Agerpres. n vederea alegerilor prezidentiale care vor avea.

Cum aflam de pe internet la ce sectie votam la europarlamentarele din 25 mai

Alegatorii pot afla pe internet la ce sectie isi pot exprima votul la alegerile europarlamentare din 25 mai, accesand site-ul oficial al Registrului Electoral, www. registrulelectoral. ro, a precizat, vineri,.

Alegeri europarlamentare. Cum aflam de pe internet la ce sectie votam pe 25 mai

Alegatorii pot afla pe internet la ce sectie isi pot exprima votul la alegerile europarlamentare din 25 mai, accesand site-ul oficial al Registrului Electoral, www. registrulelectoral. ro, a precizat, vineri,.

iCCJ a amanat pentru 5 mai judecarea dosarului in care Miron Mitrea este acuzat de coruptie

UPDATE 10:45 inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat vineri, pentru 5 mai, judecarea dosarului in care deputatul PSD Miron Mitrea este acuzat de coruptie in legatura cu renovarea casei mamei sale din.

Separatistii de la Slaviansk afirma ca vor tortura ostatici, pentru a impiedica alegerile din 25 mai

Separatistii din estul Ucrainei sunt pregatiti sa tortureze ostatici pentru a impiedica desfasurarea alegerilor prezidentiale din 25 mai, a informat recent primarul autoproclamat din Slaviansk, Viaceslav Ponomarev, potrivit agentiei ucrainene UNIAN, citata de Mediafax.

Alegeri duble, pe data de 25 Mai, intr-o comuna din Bihor

Intr-o comuna din Bihor, pe data de 25 Mai vor avea loc alegeri duble. Pe langa alegerile europarlamentare vor fi organizate si alegeri locale pentru desemnarea membrilor care vor face parte din Consiliul Local.

CE acorda Romaniei 74,3 milioane de euro pentru decontaminarea mai multor zone poluate cu petrol

Comisia Europeana CE) va acorda 74,3 milioane de euro Romaniei pentru curatarea mai multor arii contaminate cu produse petroliere din mai multe judete, potrivit unui comunicat emis de Comisie.

Comisia Europeana acorda Romaniei 74,3 milioane de euro pentru decontaminarea mai multor zone poluate cu petrol

Comisia Europeana CE) va acorda 74,3 milioane de euro Romaniei pentru curatarea mai multor arii contaminate cu produse petroliere din mai multe judete, principalul beneficiar fiind OMV Petrom. Contributia.

Victorie pentru Universitatea Cluj, scor 1-0, in fata FC Vaslui

Universitatea Cluj a invins sambata seara FC Vaslui, pe teren propriu, scor 1-0. Golul a fost marcat de Nicu, in minutul 11, cu o lovitura cu capul din sase metri. Partida a fost arbitrata la centru de.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )