Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ponta: Oprea preia miercuri, ca titular, functia de ministru de Interne.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Oprea preia miercuri, ca titular, functia de ministru de Interne.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca Gabriel Oprea va prelua miercuri, ca titular, functia de ministru de Interne, conform Mediafax. Seful Executivului a precizat ca ii va trimite lui Traian Basescu, maine dimineata, propunerea pentru emiterea decretului de numire. Citeste si: Ponta fuge de raspundere. Mingea este la Basescu Victor Ponta a precizat, intr-o interventie telefonica la Romania TV, referitor la intrevederea avuta cu Traian Basescu marti seara, ca a fost la presedinte . continuă pe România Liberă

Ponta: Oprea preia miercuri, ca titular, functia de ministru de Interne

Victor Ponta a precizat, intr-o interventie telefonica la Romania TV, referitor la intrevederea avuta cu Traian Basescu marti seara, ca a fost la presedinte pentru a-i prezenta rezultatul votului Parlamentului si Hotararea care deja a fost publicata in Monitorul Oficial si pentru a-i cere, in baza prevederilor constitutionale, sa ii numeasca pe noii ministri.

Victor Ponta: Gabriel Oprea preia miercuri, ca titular, functia de ministru de Interne

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca Gabriel Oprea va prelua miercuri, ca titular, functia de ministru de Interne, el precizand ca va trimite de dimineata propunerea catre presedintele Traian Basescu,.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )