Libnet.ro
UNICEF

20:30

Victor Ponta: Gabriel Oprea preia miercuri, ca titular, functia de ministru de Interne

B1 B1,
Victor Ponta: Gabriel Oprea preia miercuri, ca titular, functia de ministru de Interne

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca Gabriel Oprea va prelua miercuri, ca titular, functia de ministru de Interne, el precizand ca va trimite de dimineata propunerea catre presedintele Traian Basescu,. continuă pe B1

Ponta: Oprea preia miercuri, ca titular, functia de ministru de Interne

Victor Ponta a precizat, intr-o interventie telefonica la Romania TV, referitor la intrevederea avuta cu Traian Basescu marti seara, ca a fost la presedinte pentru a-i prezenta rezultatul votului Parlamentului si Hotararea care deja a fost publicata in Monitorul Oficial si pentru a-i cere, in baza prevederilor constitutionale, sa ii numeasca pe noii ministri.

Ponta: Oprea preia miercuri, ca titular, functia de ministru de Interne.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca Gabriel Oprea va prelua miercuri, ca titular, functia de ministru de Interne, conform Mediafax. Seful Executivului a precizat ca ii va trimite lui Traian Basescu, maine dimineata, propunerea pentru emiterea decretului de numire. Citeste si: Ponta fuge de raspundere. Mingea este la Basescu Victor Ponta a precizat, intr-o interventie telefonica la Romania TV, referitor la intrevederea avuta cu Traian Basescu marti seara, ca a fost la presedinte .

Gabriel Oprea, avizat de comisii pentru functia de ministru al Afacerilor Interne si vicepremier

Gabriel Oprea, propus ministru al Afacerilor Interne si vicepremier, a primit, marti, avizul pentru aceste functii din partea comisiilor parlamentare reunite. Oprea a fost validat cu 20 de voturi pentru, cinci.

Ponta: Oprea preia maine OFICIAL Ministerul de Interne. Basescu va semna decretul

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca presedintele UNPR, Gabriel Oprea, va deveni miercuri ministru de Interne, printr-un decret semnat de seful statului, informeaza Agerpres. Pana accepta presedintele.

Zi decisiva pentru Guvernul Ponta III. Audieri: Gabriel Oprea a fost validat la MAI. Noul Executiv: 25 de ministri si 4 vicepremieri

Zi decisiva pentru Guvernul Ponta III. Noul cabinet anuntat luni de premierul Victor Ponta da astazi testul in Parlament si vrea sa obtina votul de investitura. Ponta are nevoie de 288 de voturi pentru.

Victor Ponta discuta cu doi dintre vicepremieri, inainte de votul din plen

Premierul Victor Ponta discuta la aceasta ora cu vicepremierii Kelemen Hunor si Gabriel Oprea, inainte de votul din plen al noului cabinet. Noul cabinet anuntat luni de premierul Victor Ponta este audiat in.

Dezbateri aprinse: Victor Ponta prezinta in Parlament noul Guvern. ...

10: Sa demisionam amandoi acum din functiile pe care le-am obtinut in USL? Nu facem asta, nu aveti acest curaj, a spus Crin Antonescu, in plenul Parlamentului. Dvs. daca nu mai sunteti prim-ministru, nu mai sunteti nimic. Se striga demisia lui Victor Ponta in Parlamentul Romaniei. Avem un presedinte care a anuntat ca isi da demisia in cinci minute si e in functie. Eu nu imi dau demisia, a spus Ponta. Asta era de demonstrat. Eu demisionez din functia de presedinte al .

Traian Basescu: Vicepremierul Gabriel Oprea poate demisiona pentru a fi ministru de Interne in actualul Guvern

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat marti,in cadrul conferintei de presa sustinute la Palatul Cotroceni, ca solutia pentru a evita expirarea mandatului interimar al ministrului de Interne este ca viceprim-ministrul Gabriel Oprea sa isi dea demisia din functie pentru a fi numit sef la Interne.

Boc: Premierul Victor Ponta sa ceara ministrului de Finante Victor Ponta reducerea CAS

Fostul premier Emil Boc ii solicita premierului Victor Ponta reducerea contributiilor de asigurari sociale, el recomandand ca cererea sa fie adresata de seful Guvernului vicepremierului pe probleme de finante publice, Victor Ponta, scrie Mediafax .

Emil Boc: Premierul Victor Ponta sa ceara reducerea CAS ministrului de Finante Victor Ponta

Premierul Victor Ponta ar trebui sa ii adreseze vicepremierului pe probleme de finante publice, acelasi Victor Ponta, care sa ii transmita solicitarea privind reducerea CAS ministrului de Finante, Victor Ponta,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2566 seconds )