Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ponta, la Palatul Victoria pentru a primi demisiile ministrilor PNL. Mariana Campeanu a ajuns deja la Guvern

Antena3 Antena3,
Ponta, la Palatul Victoria pentru a primi demisiile ministrilor PNL. Mariana Campeanu a ajuns deja la Guvern

Premierul Victor Ponta a ajuns la Palatul Victoria, unde asteapta ca ministrii PNL sa isi depuna demisiile din Guvern. Mariana Campeanu a venit la Palatul Victoria. UPDATE:Mariana Campeanu a venit la. continuă pe Antena3

UPDATE. Surse: Ponta ar urma sa primeasca demisiile ministrilor liberali la 11.15.

UPDATE: Premierul va primi demisiile ministrilor liberali la ora 11. 15, sustin surse liberale, citate de B1 TV. Ministrii PNL, Eugen Nicolaescu, Ramona Manescu, Gigel Stirbu, Lucia Varga, Mihai Voicu, Cristian David, Mariana Campeanu, au fost convocati inainte de sedinta de Guvern de miercuri, la Palatul Victoria, pentru a-si prezenta in acelati timp demisiile din functie, conform Mediafax. In cursul zilei de miercuri este de asteptat ca ministrii liberali sa sustina conferinte de presa, .

Calin Popescu Tariceanu, la Palatul Victoria pentru discutii cu Victor Ponta. Noul Guvern, votat MARTI in Parlament

Ministrii PNL si-au depus demisiile din Guvern. Premierul Victor Ponta a discutat cu presedintele Traian Basescu despre lista ministrilor interimari care ii vor inlocui pe ministrii liberali demisionari.

Surse: Premierul Victor Ponta va primi demisiile ministrilor liberali la ora 11:15

UPDATE 10:12 Premierul Ponta i-a convocat pe ministrii liberali la discutii inainte de a isi depune demisia. Premierul Victor Ponta a ajuns, miercuri dimineata, urmand sa primeasca demisiile ministrilor.

Calin Popescu Tariceanu discuta cu Victor Ponta la Palatul Victoria despre continuarea USL

Senatorul PNL Calin Popescu Tariceanu a ajuns, miercuri, in jurul orei 13:00, la sediul Guvernului pentru a discuta cu premierul Victor Ponta despre continuarea proiectului USL. Anterior, Tariceanu a sustinut o.

Ponta, discutii cu Tariceanu la Palatul Victoria. Noul Guvern, votat MARTI in Parlament

Ministrii PNL si-au depus demisiile din Guvern. Premierul Victor Ponta a discutat cu presedintele Traian Basescu despre lista ministrilor interimari care ii vor inlocui pe ministrii liberali demisionari.

UPDATE. Liberalii din opt filiale sustin retragerea ministrilor PNL din Guvern.

UPDATE: Vicepresedintele PNL Brasov, senatorul Sebastian Grapa, spune ca singura solutie pentru mentinerea USL este ca premierul Victor Ponta sa accepte propunerile PNL, in caz contrar liberalii urmand sa treaca in opozitie, relateaza Mediafax. Singura solutie pentru pastrarea USL este ca Ponta sa accepte propunerile facute de PNL, orice altceva nu se accepta. S-a discutat si in filiala si aceasta este singura solutie, ca Ponta sa accepte propunerile PNL. Daca nu se va intampla acest lucru, .

Premierul Ponta, in prima sedinta de Guvern in noua formula: Nu am ce reprosa ministrilor PNL

Primul ministru Victor Ponta a declarat, la inceputul primei sedinte de guvern in noua formula, ca regreta ca ministrii PNL s-au retras si ca nu are ce sa le reproseze. Liderul PSD a precizat ca intelege.

Politic Show: Cum se pregateste PDL sa-l lase din brate pe Catalin Predoiu; Sondaj CSCI Antonescu, vinovat pentru criza din USL si pentru eventuala destramare a aliantei; De la Palatul Victoria, Gyorgy Frunda cere UDMR sa ia in calcul intrarea la guverna

USD pregateste o noua lovitura luptei anticoruptie. La presiunea baronilor locali PSD, a UDMR si a grupurilor minoritatilor din Parlament, premierul Victor Ponta. Gruparea lui Rusanu, infranta de Antonescu. Dupa numeroase ultimatumuri acordate PSD, liberalii vor decide, in sedinta Delegatiei Permanente de azi, iesirea.

UPDATE. Liberalii din Arges, Valcea, Arad si Harghita sustin retragerea ministrilor PNL ...

UPDATE: Liderul PNL Arad, senatorul Ioan Cristina, a precizat, pentru Mediafax, ca opinia filialei judetene la Delegatia Permanenta va fi pentru iesirea PNL de la guvernare, avand in vedere ca nu au fost acceptate conditiile impuse de liberali in timpul negocierilor cu PSD. Citeste si: Pocora, PNL: Continuarea programului USL fara PNL, o ipocrizie si o minciuna Si presedintele PNL Harghita, Stelu Platon, afirma ca a fost mandatat de filiala sa voteze, la Delegatia Permanenta, respectarea .

Ponta, apel catre alegatorii liberali: Vreau ca PNL sa fie alaturi de mine.

Premierul Victor Ponta a scris, luni, ca vrea ca PNL sa ramana pe toate functiile pe care le detine. Am un mesaj pentru toti alegatorii PNL si USL: Vreau ca PNL sa ramana pe toate functiile pe care le detine, vreau sa fie alaturi de mine, sa il dam jos pe Traian Basescu si sa guvernam tara, a scris premierul pe Facebook. Citeste si: Membrii PSD, reuniune in Biroul Permanent Social - democratii se intalnesc, luni, in Biroul Permanent, pentru a discuta criza din USL. Citeste si: De ce nu .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )