Libnet.ro
UNICEF

05:00

Surse: Premierul Victor Ponta va primi demisiile ministrilor liberali la ora 11:15

B1 B1,
Surse: Premierul Victor Ponta va primi demisiile ministrilor liberali la ora 11:15

UPDATE 10:12 Premierul Ponta i-a convocat pe ministrii liberali la discutii inainte de a isi depune demisia. Premierul Victor Ponta a ajuns, miercuri dimineata, urmand sa primeasca demisiile ministrilor. continuă pe B1

UPDATE. Surse: Ponta ar urma sa primeasca demisiile ministrilor liberali la 11.15.

UPDATE: Premierul va primi demisiile ministrilor liberali la ora 11. 15, sustin surse liberale, citate de B1 TV. Ministrii PNL, Eugen Nicolaescu, Ramona Manescu, Gigel Stirbu, Lucia Varga, Mihai Voicu, Cristian David, Mariana Campeanu, au fost convocati inainte de sedinta de Guvern de miercuri, la Palatul Victoria, pentru a-si prezenta in acelati timp demisiile din functie, conform Mediafax. In cursul zilei de miercuri este de asteptat ca ministrii liberali sa sustina conferinte de presa, .

Ponta, la Palatul Victoria pentru a primi demisiile ministrilor PNL. Mariana Campeanu a ajuns deja la Guvern

Premierul Victor Ponta a ajuns la Palatul Victoria, unde asteapta ca ministrii PNL sa isi depuna demisiile din Guvern. Mariana Campeanu a venit la Palatul Victoria. UPDATE:Mariana Campeanu a venit la.

Premierul Victor Ponta, declaratii de presa, de la ora 17.30

Inainte de reuniunea conducerii PNL, premierul Victor Ponta va sustine o declaratie de presa in care va prezenta pozitia PSD vizavi de conflictul din USL.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu Mariana Campeanu. Ministrul Muncii nu vrea sa demisioneze

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca s-a intalnit cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, pentru o discutie in urma careia aceasta a decis insa sa nu demisioneze dupa ce a fost acuzata ca si-ar fi pensionat preferential sotul pe caz de boala. Saptamana trecuta Traian Basescu a cerut ca aceasta sa fie demisa.

Premierul Victor Ponta i-a convocat pe ministrii liberali la discutii inaintea depunerii demisiilor

Ministrii liberali au inceput, miercuri dimineata, sa isi depuna demisiile din Guvern, conform anuntului facut marti seara de liderul PNL, Crin Antonescu. Potrivit unor surse citate de B1 TV, inaintea retrag.

UPDATE. Surse: Victor Ponta a ajuns la Cotroceni. Mariana Campeanu a demisionat din Guvern.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a plecat la Palatul Cotroceni, pentru o discutie cu presedintele Traian Basescu privind inlocuirea ministrilor PNL demisionari, informeaza Mediafax, citand surse oficiale. ---- Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, este primul ministru liberal care isi da demisia miercuri dimineata, conform B1 TV. Premierul a luat act de demisia ei. Citeste si: Busoi demisioneaza de la conducerea CNAS --- Premierul va primi demisiile ministrilor liberali la ora 11. 15, sustin .

Ponta: Fac un ultim apel de a salva proiectul USL. Vreau sa lucrez cu Iohannis

Inainte de reuniunea conducerii PNL, premierul Victor Ponta a lansat un ultim apel catre partenerii liberali de agasi cele mai bune conditii pentru a ramane in formula USL.

Calin Popescu Tariceanu, la Palatul Victoria pentru discutii cu Victor Ponta. Noul Guvern, votat MARTI in Parlament

Ministrii PNL si-au depus demisiile din Guvern. Premierul Victor Ponta a discutat cu presedintele Traian Basescu despre lista ministrilor interimari care ii vor inlocui pe ministrii liberali demisionari.

Victor Ponta a discutat cu Traian Basescu la Cotroceni: Saptamana viitoare mergem in Parlament cu noul Guvern (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca noul Guvern va fi supus votului Parlamentului saptamana viitoare, explicand ca a vorbit cu presedintele Basescu despre inlocuitorii ministrilor liberali. I-am.

Lider PNL Alba: Victor Ponta ofera functii ca spaga liberalilor care vor sa ramana la guvernare pentru a trada

Presedintele PNL Alba Iulia, Florin Roman, l-a acuzat, luni, pe premierul Victor Ponta ca incerca sa ofere functii drept spaga liberalilor care doresc sa ramana la guvernare, pentru ca acestia sa-si tradeze partidul. Florin Roman, care este si vicepresedintele Consiliului Judetean Alba, spune ca premierul Victor Ponta s-a autodenuntat prin declaratiile transmise public liberalilor care doresc sa ramana alaturi de el, potrivit carora acestia isi vor pastra functiile pe care le detin. Ora 22:01: Reactia lui Victor Ponta: E o neintelegere a lui Antonescu, nu se pune problema in a-i mitui pe liberali. Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca nu a intentionat sa-i mituiasca pe liberali asa cum a spus Crin Antonescu si ca doreste in continuare o guvernare cu PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )