Libnet.ro
UNICEF

19:00

UPDATE. Liberalii din opt filiale sustin retragerea ministrilor PNL din Guvern.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Liberalii din opt filiale sustin retragerea ministrilor PNL din Guvern.

UPDATE: Vicepresedintele PNL Brasov, senatorul Sebastian Grapa, spune ca singura solutie pentru mentinerea USL este ca premierul Victor Ponta sa accepte propunerile PNL, in caz contrar liberalii urmand sa treaca in opozitie, relateaza Mediafax. Singura solutie pentru pastrarea USL este ca Ponta sa accepte propunerile facute de PNL, orice altceva nu se accepta. S-a discutat si in filiala si aceasta este singura solutie, ca Ponta sa accepte propunerile PNL. Daca nu se va intampla acest lucru, . continuă pe România Liberă

Deputatii PSD, in sedinta: Analizeaza cum pot asigura majoritatea in plen.

Deputatii PSD s-au reunit marti, la ora transmiterii acestei stiri, la sala de grup, fiind convocati pentru a analiza modul in care pot asigura pe viitor prezenta la plen, conform Mediafax. Citeste si: UPDATE. Liberalii din opt filiale sustin retragerea ministrilor PNL din Guvern Sedinta survine anuntului facut in plen de liderul grupului PNL, George Scutaru, care a spus ca este ultimul moment in care PSD si PNL sunt de aceeasi parte a baricadei si ca de saptamana viitoare liberalii vor fi .

UPDATE. Liberalii din Arges, Valcea, Arad si Harghita sustin retragerea ministrilor PNL ...

UPDATE: Liderul PNL Arad, senatorul Ioan Cristina, a precizat, pentru Mediafax, ca opinia filialei judetene la Delegatia Permanenta va fi pentru iesirea PNL de la guvernare, avand in vedere ca nu au fost acceptate conditiile impuse de liberali in timpul negocierilor cu PSD. Citeste si: Pocora, PNL: Continuarea programului USL fara PNL, o ipocrizie si o minciuna Si presedintele PNL Harghita, Stelu Platon, afirma ca a fost mandatat de filiala sa voteze, la Delegatia Permanenta, respectarea .

UPDATE. Liberalii din Arges, Valcea, Arad, Constanta si Harghita sustin retragerea ...

UPDATE: Presedintele PNL Constanta sustine ca nu are rost ca situatia din USL sa fie prelungita la nesfarsit si ca daca nu va aparea vreo modificare pe ultima suta de metri, liberalii trebuie sa decida iesirea de la guvernare, conform Mediafax. Noi, in totalitatea Biroului Politic, am sustinut ca vrem sa guvernam, sa ne achitam de promisiuni, ca nu vrem ruperea USL, dar daca pana la termenul dat premierul nu va transmite clar ca este de acord cu propunerea noastra nu are rost sa incurcam .

Delegatia Permanenta PNL se reuneste marti seara. Decizia anticipata de lideri - retragerea ministrilor

Delegatia Permanenta a PNL este asteptata sa transeze, marti seara, situatia din USL, o decizie anticipata de liderii partidului fiind retragerea ministrilor liberali din Guvern, potrivit Mediafax. Anuntul convocarii Delegatiei Permanente a fost facut la sfarsitul saptamanii de presedintele PNL, Crin Antonescu. Acesta, aflat de luni intr-o vizita oficiala in Austria, este asteptat sa soseasca in tara marti la pranz.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )