Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ponta: Sper ca din luna decembrie ANST sa devina Ministerul Sportului, fara tineret.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Sper ca din luna decembrie ANST sa devina Ministerul Sportului, fara tineret.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in cadrul Galei 100 de ani de la infiintarea federatiei Societatilor Sportive din Romania, ca spera ca din luna decembrie Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret ANST) sa devina Ministerul Sportului, fara tineret, potrivit Mediafax. Sper ca din luna decembrie ANST sa devina Ministerul Sportului, fara tineret si alte lucruri. Ideea de a avea in guvern un reprezentant al sportului poate fi o idee foarte buna pana cand sportul se va organiza . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Sper ca din decembrie ANST sa devina Ministerul Sportului, fara tineret

Premierul Victor Ponta a afirmat luni seara ca spera ca din luna decembrie Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret ANST) sa devina Ministerul Sportului, fara tineret, scrie Mediafax. Sper ca din.

Revolutionarii si-ar putea primi o parte din indemnizatiile restante in luna decembrie - B1 Tv

Revolutionarii si-ar putea primi o parte din indemnizatiile restante in luna decembrie, potrivit unui document prezentat in emisiunea lui Robert Turcescu la B1 Tv.

in luna decembrie, CFR Calatori ofera reduceri la biletele de tren cumparate online

Biletele de tren cumparate online vor fi cu 15% mai ieftine in luna decembrie cu conditia sa fie platite cu un card MasterCard sau Maestro, se arata intr-un comunicat al CFR Calatori. Astfel, reducerea se.

Noi greve anuntate in luna decembrie de catre sindicatele din Spania

Sindicatele companiei aeriene spaniole Iberia au anuntat sase zile de greva, pe 14 decembrie si de pe 17 pe 21 decembrie, pentru a protesta fata de planul de restructurare anuntat de conducerea companiei. Acesta.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )