Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ponta: Nu stiu de ce Antonescu ma bruiaza cand vorbesc de Basescu; Antonescu: Eu nu fac ...

România Liberă România Liberă,
Ponta: Nu stiu de ce Antonescu ma bruiaza cand vorbesc de Basescu; Antonescu: Eu nu fac ...

Co-presedintii USL Victor Ponta si Crin Antonescu au avut, luni, in conferinta de presa, un schimb de replici referitoare la Traian Basescu, Ponta a spus ca nu stie de ce Antonescu il bruiaza cand vorbeste despre seful statului, replica liberalului fiind aceea ca el nu face decat sa rada, potrivit Mediafax. In 2013 primul semestru trebuie sa avem finalizat textul de revizuire a Constitutiei, in asa fel incat sa intram in 2014 cu regiuni prevazute in Constitutie, sa intram cu un cod . continuă pe România Liberă

Schimb de replici intre co-presedintii USL. Ponta: Nu stiu de ce Antonescu ma bruiaza cand vorbesc de Basescu. Antonescu: Eu nu fac decat sa rad

Co-presedintii USL Victor Ponta si Crin Antonescu au avut, luni, in conferinta de presa de la finalul sedintei USL, un schimb de replici referitoare la Traian Basescu, infomeaza Mediafax. Premierul Ponta a afirmat ca nu stie de ce Antonescu il bruiaza cand vorbeste despre seful statului, replica liberalului fiind aceea ca el nu face decat sa rada.

Ponta: Nu stiu de ce Antonescu ma bruiaza cand vorbesc de Basescu. Antonescu: Eu nu fac decat sa rad

Victor Ponta si Crin Antonescu au avut in cadrul conferintei de presa de luni, un schimb de replici referitoare la Traian Basescu. Premierul a spus ca nu stie de ce Antonescu il bruiaza cand vorbeste despre.

Ponta: Nu stiu de ce Antonescu ma bruiaza cand vorbesc de Basescu. Antonescu: Eu nu fac decat sa rad

Co-presedintii USL Victor Ponta si Crin Antonescu au avut, luni, in conferinta de presa, un schimb de replici referitoare la Traian Basescu, Ponta spunand ca nu stie de ce Antonescu il bruiaza cand vorbeste despre seful statului, replica liberalului fiind aceea ca el nu face decat sa rada.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )