Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ponta: Tariceanu este potrivit sa duca mai departe proiectele USL

B1 B1,
Ponta: Tariceanu este potrivit sa duca mai departe proiectele USL

Premierul Victor Ponta a salutat, luni, votul prin care Calin Popescu Tariceanu a devenit noul presedinte alSenatului, spunand ca fostul premier are experienta necesara pentru a fi al doilea om din stat. St. continuă pe B1

Sorin Rosca Stanescu: Miscarea lui Ponta cu Tariceanu este una inteligenta. PNL primeste o lovitura de imagine

Senatorul Sorin Rosca Stanescu a declarat luni ca miscarea lui Victor Ponta de a-l sustine pe Calin Popescu Tariceanu la sefia Senatului este una inteligenta, lovind doi iepuri dintr-o lovitura. Miscarea pe.

VIDEO Antonescu, despre nominalizarea lui Tariceanu la sefia Senatului: Este probabil cea mai rusinoasa atitudine a unui fost presedinte al PNL, sa ajunga la mana si la usa PSD

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat luni, referindu-se la acceptul fostului coleg de partid Calin Popescu Tariceanu de a prelua sefia Senatului, ca este probabil cea mai rusinoasa atitudine a unui fost presedinte al PNL. Antonescu a adaugat ca in istoria partidului, nu au fost lideri care sa fie intr-o situatie atat de jenanta incat sa ajunga la mana si la usa PSD.

Crin Antonescu: Tariceanu este o amintire rusinoasa a PNL (VIDEO)

LiderulPNL, CrinAntonescu, a declarat, luni seara, ca fostul liberal Calin Popescu Tariceanu este o amintire rusinoasa pentru partidul sau. Din punctul de vedere al partidului, ceea ce era impo.

Deziluzia optica: Angela Merkel mai departe

Angela Merkel mai departe. O poza de la un telespectator cu umor. Traian Basescu in pozitia chelnarului, ilustrand zicala: capul plesuv, foarfeca nu il taie. Putin l-a primit pe dictatorul Ucrainei, pe al nostru.

CCR: Guvernul Ponta 3 este constitutional. Contestatia PMP si PDL este inadmisibila

Curtea Constitutionala a decis, sambata, ca sesizarea PMPsi PDL privind structua Guvernului Ponta 3 este neconstitutionala si inadmisibila. Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean a.

Intalnire Ponta - Tariceanu, la Palatul Parlamentului

Victor Ponta s-a intalnit luni cu Calin Popescu Tariceanu, in biroul senatorial al socrului primului ministru, Ilie Sarbu. Discutia vine in contextul informatiilor vehiculate potrivit carora Tariceanu ar putea prelua presedintia Senatului, dupa demisia lui Crin Antonescu.

Victor Ponta: Tariceanu are experienta necesara pentru a fi numarul doi in stat si il poate inlocui pe Traian Basescu la presedintie

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca noul sef al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, are experienta si statura necesara pentru a fi numarul doi in stat si il poate inlocui pe Traian Basescu la presedintie, mentionand insa ca nu ia in calcul o noua suspendare, ci doar o ipoteza constitutionala.

Ponta: Tariceanu are experienta si statura pentru a fi al doilea om din stat

Premierul Victor Ponta a salutat, luni, votul prin care Calin Popescu Tariceanu a devenit noul presedinte alSenatului, spunand ca fostul premier are experienta necesara pentru a fi al doilea om din stat.

Antonescu: Atitudinea lui Tariceanu este cea mai rusinoasa a unui fost presedinte al PNL.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca fostul lider al partidului Calin Popescu Tariceanu da dovada de cea mai rusinoasa atitudine a unui fost presedinte al PNL, prin acceptarea sustinerii PSD pentru sefia Senatului. Antonescu a fost intrebat cum vede anuntul lui Tariceanu si al liderilor PSD de a-l sustine pentru a fi presedinte al Senatului. Daca este alegerea, nu comentez alegerea altor grupuri. Eu sunt interesat de pozitia PNL, merg acum la sedinta de grup, foarte .

Tariceanu i-a luat locul lui Antonescu la Senat. Presedintele PNL: Domnul Tariceanu este o amintire rusinoasa

Dupa ce, luni, senatorul independent Calin Popescu-Tariceanu a fost votat ca presedinte al Senatului, Crin Antonescu a declarat ca domnul Tariceanu este o amintire rusinoasa a PNL. Eu cred ca PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )