Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ponta vrea comisie de ancheta si in cazul Calarasi. Comisia de la Senat se ocupa strict de activitatea CEC

Adevărul Adevărul,
Ponta vrea comisie de ancheta si in cazul Calarasi. Comisia de la Senat se ocupa strict de activitatea CEC

Premierul Victor Ponta a anuntat marti ca a discutat cu liderii grupurilor parlamentare pentru infiintarea unei alte comisii care sa ancheteze terenul cumparat de fiica presedintelui Traian Basescu, deoarece comisia de la Senat are o alta misiune, respectiv analiza activitatii CEC Bank. continuă pe Adevărul

Parlamentul face inca o comisie de ancheta pentru cazul Calarasi. Ponta: Presedintele si-a folosit functia pentru interese personale

Premierul Victor Ponta a anuntat marti ca a discutat cu liderii grupurilor parlamentare pentru infiintarea unei alte comisii care sa ancheteze terenul cumparat de fiica presedintelui Traian Basescu, deoarece comisia de la Senat are o alta misiune, respectiv analiza activitatii CEC Bank.

Ponta anunta a doua comisie de ancheta in cazul Calarasi.

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca a discutat cu liderii grupurilor parlamentare pentru infiintarea unei comisii de ancheta in cazul Calarasi, deoarece comisia de la Senat are o alta misiune, respectiv analiza activitatii CEC Bank, transmite Mediafax. Mi-au spus liderii de grup PSD, si de la PNL, si de la PC ca lucreaza la formarea unei comisii comune. ) Liderii de grup vor sa propuna o comisie a Camerei Deputatilor si Senatului care sa ancheteze activitatea tuturor acelor .

Ponta anunta infiintarea unei comisii parlamentare privind cazul Calarasi. Liberalii spun ca nu au fost contactati pe acest subiect

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca a discutat cu liderii grupurilor parlamentare pentru infiintarea unei comisii de ancheta in cazul Calarasi, intrucat comisia de la Senat are o alta misiune, mai.

Victor Ponta: Facem comisie parlamentara de ancheta si pe cazul Calarasi

Victor Ponta a anuntat ca afacerile de la Calarasi ale presedintelui Basescu vor fi anchetate de o comisie speciala a Parlamentului. Premierul a anuntat ca a discutat cu liderii grupurilor parlamentare pentru.

Ponta anunta comisie parlamentara de ancheta separata pe cazul Calarasi

Victor Ponta a anuntat, marti, ca afacerile de la Calarasi ale presedintelui Basescu vor fi anchetate de o comisie speciala a Parlamentului. Premierul a anuntat ca a discutat cu liderii grupurilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )