Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ponta vrea sa impoziteze suplimentar salariile compensatorii ale sefilor de autoritati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta vrea sa impoziteze suplimentar salariile compensatorii ale sefilor de autoritati

Ponta planuieste sa impoziteze suplimentar salariile compensatorii mari acordate sefilor de autoritati guvernamentale atunci cand acestora li se retrage mandatul, transmit sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta vrea sa impoziteze suplimentar salariile compensatorii ale sefilor de autoritati / despre contractele deja incheiate ale directorilor la stat: Ce s-a incheiat, s-a incheiat

Premierul Victor Ponta vrea sa impoziteze suplimentar salariile compensatorii acordate sefilor de autoritati guvernamentale atunci cand acestora li se retrage mandatul, aratand ca beneficiarii si-au introdus singuri in contractul de munca drepturile salariale si pot castiga usor in instanta, transmite Mediafax. El a mai explicat ca decizia de limitare a salariilor directorilor din companii de stat va fi aplicata odata cu publicarea ordonantei in Monitorul Oficial, iar contractele deja incheiate pot fi renegociate fara insa sa existe un instrument coercitiv. Ce s-a incheiat, s-a incheiat, a spus Ponta.

Ponta vrea sa impoziteze suplimentar salariile compensatorii ale sefilor de autoritati.

Premierul Victor Ponta vrea sa impoziteze suplimentar salariile compensatorii ridicate acordate sefilor de autoritati guvernamentale atunci cand acestora li se retrage mandatul, aratand ca beneficiarii si-au introdus singuri in contractul de munca drepturile salariale si pot castiga usor in instanta. El a aratat ca sumele mari primite cu titlu de salarii compensatorii de catre sefii unor autoritati reprezinta rezultatul unei hotii legale, in sensul ca persoanele beneficiare si-au aprobat .

Victor Ponta vrea sa limiteze salariile directorilor din companiile de stat la maxim sase salarii medii brute pe ramura

Salariile directorilor din companiile de stat ar putea fi plafonate la maxim sase salarii medii brute din respectiva ramura, potrivit unei ordonante de urgenta introdusa miercuri pe agenda sedintei saptamanale de guvern.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )